«Наріків у місті валом», - у Нововолинську засмітили вулицю шприцами з кровʼю

0
-2
«Наріків у місті валом», - у Нововолинську засмітили вулицю шприцами з кровʼю
У Нововолинську посеред білого дня на вулиці біля смітника накидали купу використаних шприців.

Про це написав Руслан Влодарчик у групі "Нововолинськ інфо" у Фейсбуці.

Чоловік опублікував фото, на яких видно, що на вулиці біля смітника лежить багато використаних шприців. Деякі навіть з кровʼю.

"Звернення до власників крамниць біля даного смітника...можливо є камери щоб вияснити ситуацію.....фото зроблені о 14.00 год....треба подивитися записи", - підписав він фото.

Пост не залишився без уваги користувачів. У коментарях написали, що на шприци можна натрапити на багатьох вулицях Нововолинська. Люди впевнені, що шприци викидають наркозалежні.

"Наріків і на маяка як в 90ті знову валом. Добре що в нас в під'їзді поставили домофон бо шприці поміж батарей в під'їзді постійно були", - пише Андрей Кучерук.

"Та пора вже їх реально відстрелювати!!! Жах!!! Дітки не мають де гуляти", - обурюється Альонушка Старжинська.

"Жах,таке робиться в центрі міста серед білого дня.А що далі буде? Безпридєл повний.Чим далі,тим гірше", - зазначила Лєна Олексин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні