--> Скандал на Волині: директор школи судиться за посаду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандал на Волині: директор школи судиться за посаду

2
6
Скандал на Волині: директор школи судиться за посаду
Галина Зейко, директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня селища Люблинець, що на Волині, подала позов до суду на управління гуманітарної сфери виконавчого комітету про визнання незаконним звільнення її з посади та поновлення на роботі.

Суд задовільнив позовні вимоги повністю, - пише "Волинська правда".

Суд визнав незаконними та скасував два накази, які стосуються звільнення Галини Зейко з посади директора. Галину Зейко поновили на директорській посаді.

Суд вирішив стягнути з управління на користь позивачки середній заробіток за час вимушеного прогулу в сумі 16 677,01 гривень та в дохід держави судовий збір в сумі 4 800,00 гривень.

Довідково:

Галина Зейко працює директором школи з 1997 року, була депутатом Люблинецької селищної ради (1998-2002, 2006-2010), Волинської обласної ради (2002-2006), Ковельської районної ради (2010-2015, член партії та депутатської фракції ВО «Батьківщина»), секретарем дільничної виборчої комісії на виборах Президента України у 2004 році від Віктора Януковича (Партія регіонів).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що недобитки "Партіі ригоаналів" беруть реванш?
Відповісти
Бабка ще ворвала собі грошенят
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні