Луцька телеведуча сіла в інвалідний візок

2
2
Луцька телеведуча сіла в інвалідний візок
Аби перевірити, як живеться у Луцьку людям з обмеженими можливостями, ведуча програми "Протилежний погляд Live" Галина Падалко сіла в інвалідний візок.

Ведуча ток-шоу та гостя програми Тетяна Панасюк проїхалися вулицею Лесі Українки, на якій сконцентрована велика кількість інфраструктурних об'єктів (банки, аптеки, крамниці та ін.), та протестували їх на доступність для людей з інвалідністю, - пише Конкурент.

Першою ж проблемою, з якою стикнулась Тетяна, пересуваючись на візку, – це не пристосовані до заїзду на тротуар бордюри: аби заїхати на підвищення, доводиться шукати найнижче місце (при цьому рухатись доводиться проїжджою частиною, що досить небезпечно).

Виявилось, що більшість об'єктів на центральній вулиці міста зовсім не адаптовані для людей з особливими потребами, зокрема немає пандусів (хоч можливість їх облаштувати є), відсутні заїзди на тротуари.

До слова, до категорії людей, які потерпають через відсутність цих елементів, належать і мами із дитячими візочками, люди похилого віку, а також травмовані люди.

Наприкінці сюжету Галина Падалко сіла в інвалідний візок, аби відчути, які труднощі доводиться щодня долати людям з особливими потребами. А їх, окрім пересування містом, є ще дуже багато...

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проблема дійсно є,але те що журналістка сіла у візок нічого не змінить,тут хоч палицю сади,всі заклади приватні і власники не горять бажання розкошелюватися ,тут хіба що штрафами відчутними можна зрушити цю проблему..
Відповісти
Проблема в самих людях і в дозволах міської ради де за кожний виступ або ступєньку потрібно платити і робити проєкт і по прогресії витрати .А маршруткам аварійним дають дозвола їздити ,які як фабрика продукують інваліднісь і немає жодного таксі для інвалідів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні