Оголена невідома дівчина показала йогу

3
-8
Оголена невідома дівчина показала йогу
Модель, яка не розкриває свого імені, зібрала понад 666 тис. послідовників у Instagram, опублікувавши свої "ню" -фотографії.

Цим 26-річна спортсменка хотіла прищепити іншим жінкам любов до своїх тіл, незалежно від розміру та форми, - пише Газета.УА.

Тепер сотні жінок різної статури і кольору шкіри завантажують свої оголені фотографії під хештегом NYGyoga під час заняття йогою. Так їх надихнула невідома дівчина, яка стала справжньою зіркою соцмереж.

Засновниця аккаунта зізналася, що використовує Photoshop лише для видалення певних інтимних елементів, які суперечитимуть інструкціям Instagram, таким як соски. Всі інші знімки не піддаються жодним обробкам у фоторедакторі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце краса!!! Нехай вдосконалюють своє тіло ті тьотки, у яких фігура як мішок картоплі.
Відповісти
срамота це а не краса!!!
Відповісти
А ти спробуй хоча б найлегшу фігуру втримати кілька секунд як вона, тоді будеш фукати. Жерете всіляку гидоту той виглядаєте у 18 як мішок з г**ном.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні