Волинському ліцею не вистачає п‘ять мільйонів гривень на ремонт

0
-1
Волинському ліцею не вистачає п‘ять мільйонів гривень на ремонт
Для завершення ремонту в новому корпусі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою не вистачає 5 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики у п‘ятницю, 13 жовтня, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Депутати обласної ради готують доручення голові ОДА Володимиру Гунчику, аби вжити нагальні заходи щодо фінансування, щоб не зірвати навчальний процес.

«Пропоную від комісії дати протокольне доручення голові ОДА вжити негайних заходів та забезпечити фінансування для виконання робіт. Там повністю вийшло з ладу опалення й необхідно 5 мільйонів гривень», – наголосив депутат Волинської обласної ради В’ячеслав Рубльов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні