«Наші Герої - не вилизано-відфотошоплені персонажі з плакатів», - донька загиблого волинського атовця

0
-6
«Наші Герої - не вилизано-відфотошоплені персонажі з плакатів», - донька загиблого волинського атовця
В День захисника України донька загиблого волинського бійця Сергія Климчука подякувала Героям і поділилась своїми думками про життя атовців, які повертаються з війни.

Про це написала Вікторія Климчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Мені особисто найменше хочеться, щоб цей день перетворився в патріотичний гібридно-змішаний аналог 9 травня і 23 фєвраля. Раз в рік заходять до тих десятків живих воїнів УПА з такими ж гвоздичками, як кілька років тому дарували радянським ветеранам, концерти, хвалебні оди...", - йдеться у дописі.

"Наші Герої - не вилизано-відфотошоплені ідеальні персонажі з плакатів, які висять по місту. Вони приходять з війни розбитими і брудними, як фізично, так і душевно. Вони можуть неадекватно себе поводити, можуть втрачати свої сім‘ї, можуть запивати страшні спогади алкоголем, можуть помилятись більше, ніж ті, хто на війні не був...", - зазначає Вікторія Климчук.

"Вони дуже різні, але основна їхня цінність у тому, що це ЖИВІ Герої. І з ними треба працювати, їм треба допомагати і сприймати їх такими, як вони є", - пише вона.

"Так от, захисники і захисниці - дякую вам, що живі, дякую вам за мир в моєму домі, для мене ви - крутіші будь-яких книжкових персонажів чи супер-героїв з коміксів. Нехай ваша боротьба виявиться недаремною і колись ви зможете сказати: "Так, саме заради цього я воював", - додала дівчина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні