Волиньрада хоче віддати в інші руки базу відпочинку біля озера

0
-1
Волиньрада хоче віддати в інші руки базу відпочинку біля озера
У Волинській обласній раді зареєстрували проект рішення, яким хочуть передати Прилісненській сільській раді в комунальну власність базу відпочинку «Тросне», що в селі Карасин.

Такий проект рішення з’явився на сайті облради 9 жовтня.

Судячи з проекту рішення, база складається з двох будинків (цегляного й дерев’яного) на 53,2 м2, та господарської будівлі площею 19,2 м2. Балансова вартість бази – 18,6 тисяч гривень.

Голова Прилісненської сільської ради Ігор Терещенко у коментарі виданню «Волинь24» пояснив: оскільки база відпочинку знаходиться на території Прилісненської ОТГ, громада зможе краще нею розпоряджатися.

Він каже, що з приводу отримання в комунальну власність цієї бази відпочинку з обласною радою листувалися ще колишні голови Маневицької райради Андрій Супрунюк та Петро Зінчук.

«Ми, вивчивши зміст листування, і отримавши на сьогодні об’єднану територіальну громаду, на землях якої й знаходиться база відпочинку, вирішили звернутися з клопотанням до обласної ради, щоб цю базу відпочинку не передавали в якісь сумнівні руки, а віддали для громади. Тому що громаді видніше, як використати цю базу», – вважає Ігор Терещенко.

Сільський голова наголошує, що нині база в занедбаному стані і потребує капіталовкладень. В перспективі ж там планують створити літній табір для місцевих дітей. Адже база відпочину розміщена на березі озера Тросне.

«Першочергове наше бачення – зробити там зелений туризм», – каже Ігор Терещенко.

До слова, сьогодні база перебуває на балансі Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, директором якої є депутат Луцькради Андрій Авраменко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні