На знищення шахт-вбивць на Волині потрібно більше двох мільйонів гривень

0
-5
На знищення шахт-вбивць на Волині потрібно більше двох мільйонів гривень
Для вирішення проблеми із пусковими шахтами ядерних ракет поблизу села Мовчанів Локачинського району потрібно 2,3 мільйона гривень.

Про це повідомили у Волинській облраді.

Нагадаємо, у лісах біля сіл Мовчанів та Війниця Локачинського району, де колись колись розташовувався ракетний комплекс зі ядерною зброєю, залишились небезпечні шахти. Ліквідувати шахти кілька років тому взялася одна з рівненських фірм. Однак навіть тоді ці місця не стали безпечнішими.

У підземеллях загинуло декілька осіб, коли збирали на шахтах металобрухт. Такі обставини спонукали місцеву владу та громаду, а також керівництво облдержадміністрації до безперервного пошуку механізму та способу зазначений об'єкт ліквідувати, а місцевість рекультивувати.

В ОДА зазначили, що звернулися до ДСНС з проханням та вимогою ініціювати виділення урядом 2,3 мільйона гривень. На Волині шукатимуть спеціалізовані організації, які за позабюджетні кошти будуть готові здійснити демонтаж шахт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні