--> Ветерани Волині проти, щоб партизана позбавляли звання почесного громадянина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ветерани Волині проти, щоб партизана позбавляли звання почесного громадянина

9
5
Ветерани Волині проти, щоб партизана позбавляли звання почесного громадянина
Ветерани Волині просять Луцьку міську раду не позбавляти «червоного партизана» Антона Бринського звання «Почесний громадянин Луцька».

Про це написав депутат Павло Данильчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Думаєте Волинь суто патріотичний край? Нема узького міра та ватосовка? Ви глибоко помиляєтесь! ...ряд совєцьких ветеранських організацій жевріє та й ще листи пишуть про недопустимість позбавити звання почесного громадянина міста з червоного «партизана» Бринського. Так ще досі в Луцьку та Маневичах дійсні рішення про надання йому почесного звання, мабуть за те як він успішно проводив боротьбу проти УПА та українців!» - прокоментував обранець громади.

Нагадаємо, на пленарному засідання 32 сесії міської ради мають розглянути рішення «Про позбавлення Бринського А.П статусу «почесний громадянин міста Луцьк». Відповідну петицію написав лучанин Анатолій Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кiнчився час партизанiв, прийшло наше время!
Відповісти
щас вєтєрани полізуть з ваганьковского...а з острава Валаам ніхто не напише..там їх звозили тисячами ююпри пабєдітєлє..в нас свої ваганьківські та свої валаами...свої які тихо садили городи в селі та мали увагу від місцевого голови колхоза один раз в году..та сої які жили в центрі юв сталінках і ногою відкривали двері куди хош..завжди..видно і при гунцю сістєма работає..вже мінімум реальних і тих і других..зрівняйте їх ..хоч в тому госпіталі вв..тут ми не пишем як давались там звання..тут бачим результат..
Відповісти
В який відділ СБУ подати заяву щодо розслідування "діяльності" партизан по знищенню українців і чи можливо притягнути їх до відповідальності? Фрази типу "время такоє било" не розглядаються
Відповісти
Ветеранам по 60 років?
Відповісти
знову одержали повишені пенсії та знакі вніманія..вот за учітєля вже впряглися..все логічно..яблуня від яблуні..
Відповісти
Вони свою "страну савєтов" про***ли,то тепер нахай сидять і сопуть в дві дирочкі...комунякі недобиті!
Відповісти
13 жовтня 1943 року його загін спалив село Стара Рафалівка (нині Володимирецького району Рівненської області України), вбивши близько 60 людей, серед них і дітей (хлопчикові розпороли живота штиком, а дівчинку спалили живцем)
Відповісти
Про УПА можу знайти в інеті такі ж байки. Як тоді, так і зараз люди ще ведуться на пропаганду і вважають її історією.
Відповісти
А громада Волині проти, щоб совкові псевдоветерани відкривали свій рот.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні