Юні рожищани подарували військовим ікону власної роботи

0
-4
Юні рожищани подарували військовим ікону власної роботи
Вихованці Рожищенського Будинку дитячої творчості написали та подарували луцьким військовим ікону "Покров Пресвятої Богородиці".

У середу, 11 жовтня, напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Захисника України вихованці Рожищенського Будинку дитячої творчості завітали до військовослужбовців у ВЧ №1141 національної гвардії міста Луцька, щоб привітати їх зі святами.

З ініціативи ГР «Мистецький форпост» учнями зразкової студії «Етюд» та осередком національно-патріотичного виховання «Маленькі патріоти» (керівник Віталій Шевченко) написано та подаровано військовим ікону «Покров Пресвятої Богородиці», - пише Район.Рожище.

Військові капелани отець Сергій Лівончук, отець Володимир Стеблина та отець Сергій Коць освятили образ, який буде захищати цілісність України та життя гвардійців.

Учасники вокального та сольного співу «Зорепад» (керівник Людмила Семера) подарували присутнім музичні вітання. Гуртківці висловлюють велику вдячність Благодійному фонду «Фонд Володимира Вдовенка - людина - мірило всіх речей» за матеріальну підтримку та допомогу.

Захід відбувся в рамках Всеукраїнського семінару-практикуму директорів державних позашкільних навчальних закладів по роботі з учнями професійно-технічних навчальних закладів «Патріотизм і національна свідомість – ознака сучасної учнівської молоді».

Зауважимо, що це вже третя ікона написана вихованцями Віталія Шевченка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні