Волинські атовці вийшли до 1/4 фіналу кубка Героїв АТО з футболу

0
2
Волинські атовці вийшли до 1/4 фіналу кубка Героїв АТО з футболу
ФК "Волинь АТО" перемогла київський ФК "Прикордонник" та зайняла місце серед 8 кращих команд турніру.

Про це пише Павло Ковальський на сторінці Спілка Воїнів АТО Волині.

"Гра була непростою адже змагалися із однією з найсильніших команд турніру (ФК "Прикордонник" ДПСУ м. Київ)", - зауважує Павло.

"Рахунок каже сам за себе 2:2 в основний час, далі у серії пенальті (4-3) ми показали себе кращими фахівцями... А сьогодні в 1/4 фіналу будемо змагатися із ще одним непростим суперником ФК "SB TEAM" ( Центральне управління СБУ м. Київ)
на тренувальній базі ФК "Динамо" в Конче-Заспі", - пише він.

Також Павло та ФК "Волинь АТО" дякує усім небайдужим меценатам, підприємцям та представникам держустанов, які допомогли фінансово та із поїздкою до Києва.

"На жаль спорт та футбол зараз дуже мало фінансується збоку держави, тому ми просимо й надалі небайдужих громадян долучитися до пітримки єдиної у Волинській області футбольної команди ветеранів АТО ( збірної представників різних силових структур). Дякуємо за довіру та підтримку", - йдетсья у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні