Нападники на херсонський автобус виявилися звільненими судом сепаратистами

0
-8
Нападники на херсонський автобус виявилися звільненими судом сепаратистами
У вересні 2016 року банда з Горлівки вчиняла напади на автомобілі на трасах України. Їх затримали. Однак суд змінив їм міру запобіжного заходу і відпустив на волю, - пише Захід.НЕТ.

Відтак у жовтні 2017 року їх знову довелося затримувати через збройні напади на автобуси з пасажирами, розповів голова Національної поліції України Сергій Князєв.

«У вересні 2016 року оперативники Рівненщини затримали сепаратистів із Горлівки, які вчиняли зухвалі злочини на трасах України. Основна мета нападників – дестабілізація спокою в державі. Сплячі люди в своїх авто на заправках перелякано прокидалися від розбитого битою вікна. Злочинці пробивали колеса, вихоплювали сумки з грошима та тікали. Постраждалих було багато, і люди, дійсно, відчували себе беззахисними, бо поліція, на їхню думку, не могла цьому зарадити», — написав Князєв у Facebook увечері у вівторок, 10 жовтня.

За його словами, злочинців вдалося затримати. Розпочалося слідство. Однак суд змінив міру запобіжного заходу. І після того не зумів оголосити вирок через те, що один з підозрюваних не з’являвся на засідання суду.

Після цього починають фіксуватися напади на автобуси з пасажирами, які їхали на речовий ринок Одеси.

«Херсонські оперативники, в результаті злагоджених оперативно-розшукових заходів, через три години після чергового розбою, в Одесі за місцем мешкання, затримали 9 чоловіків, які саме ділили здобуті гроші. Як у кіно: «це тобі, а це – мені». І ось дежавю. Прізвища розбійників ті самі, що й восени 2016 у Рівному. Попереду: слідство, суд, можливо, арешти, адвокати, гроші, скарги... все, як завжди», — підсумував Сергій Князєв, риторично запитавши, «Доки будемо продавати батьківщину».

Нагадаємо, вночі у понеділок, 9 жовтня, бандити на позашляховиках напали на автобус з підприємцями у Херсонській області. При цьому перед цим вони викрали номерні знаки з двох автівок у Каховці. Бандитів затримали в Одесі. Сума матеріальних збитків, завданих пасажирам автобуса, складає близько 202 тис. грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні