--> У центрі Ковеля чиновники посадили тюльпани | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Ковеля чиновники посадили тюльпани

0
-4
У центрі Ковеля чиновники посадили тюльпани
Ковельські чиновники на площі Героїв Майдану висадили цибулини тюльпанів.

Облаштовували клумби у вівторок, 10 жовтня, - повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

У червні цього року у Ковелі стартувала акція «Впізнай свого улюбленця на клумбах міста». Усі бажаючі приносили цибулини тюльпанів.

Секретар міської ради Віра Федосюк каже, що особливо цим перейнялись старші люди, які не лише приносили квіти, але й давали поради щодо озеленення в місті.

«Чимало посадкового матеріалу вдалося зібрати, що дуже радує. Мешканці хочуть, щоб у нашому місті цвіли тюльпани і Ковель був квітучим і красивим», - розповідає жінка.

Не зважаючи на дрібний дощ облаштовувати клумби прийшло багато людей.

«Гарна акція. Освітяни теж її підтримують. І я дуже хотів би, щоб подібну ініціативу підхопили наші навчальні заклади. Щоб біля наших шкіл, садочків було багато квітів, які б радували дітей, батьків і усіх мешканців міста. Досить жити в сірості. Треба жити в красі», - зазначив начальник управління освіти Віктор Бичковський.

«Приємно здивований, що вийшло стільки працівників, які виявили бажання долучитись до акції. Сподіваюсь, що весною все гарно зійде і згодом ці тюльпани стануть окрасою нашої площі», - каже міський голова Олег Кіндер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні