Квартира в кредит за ціною місячної оренди – доступне житло від луцького «Інвестора»*

0
4
Квартира в кредит за ціною місячної оренди – доступне житло від луцького «Інвестора»*
Іпотека, відтермінування та двокімнатна квартира зі знижкою – доступне житло у Луцьку вже сьогодні пропонує «Інвестор».

Про нововведення та акції будівельної компанії розповіли під час прес-конференції 10 жовтня.

Жити у квартирі та виплачувати за неї кредит за ціною місячної оренди? Легко! Вже з жовтня будівельна компанія «Інвестор» та «Кредобанк» пропонують придбати житло в кредит за акційною відсотковою ставкою.



«Я вважаю, що сума оренди у Луцьку є надто високою. Орендувати житло невигідно, вигідно купувати нове. Іпотека – варіант, який допомагає вирішити всі питання. І саме тому разом із «Кредобанком» ми започаткували програму кредитування для наших клієнтів», - розповів директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.



«Ми підписали з «Інвестором» унікальну угоду та тепер маємо особливу пропозицію на ринку Волині. Для тих людей, хто купуватиме у нас житло у перший рік виплат ставка становитиме 10%. Це допоможе молодим сім’ям, військовим, держслужбовцям, лікарям та вчителям отримати омріяне житло в новобудовах Луцьках», - ділиться регіональний директор волинського ПАТ «Кредобанку» Катерина Фурманюк.

Щоб оформити кредит на квартиру, вам потрібно звернутися у «Кредобанк» з паспортом, ідентифікаційним кодом та довідкою про доходи. Термін іпотеки – до 20 років, а місячний платіж від 3 500 до 8 000 гривень. Перший внесок – 30% від вартості житла.

До речі, ваш кредит не залежатиме від курсу гривні. Ставка встановлена договором не переглядається залежно від індексу інфляції.

«З досвіду можу сказати, що для людини, яка має стабільний дохід, такий кредит насправді можна закрити за п’ять-сім років», - додає Катерина Фурманюк.

До прикладу, за придбану двокімнатну квартиру у ЖК «Юпітер» площею 75 «квадратів» за умови кредитування на 20 років та сплати першого внеску, щомісячний платіж орієнтовно дорівнюватиме вісім тисяч гривень.

За спеціальними умовами кредитування можна придбати квартири у житлових комплексах «Супернова» та «Юпітер» у Луцьку та «Парковий квартал» у Ковелі.

Крім розвитку іпотеки у Луцьку «Інвестор» також проводить постійні акції.

Так, у жовтні є можливість купити двокімнатну квартиру у ЖК «Супернова» за новою ціною. Також діє програма відтермінування виплат на ЖК «Юпітер» та «Парковий квартал».

Лише до 31 жовтня п’ять двокімнатних квартир у «Суперновій»( район Львівська-Потебні) площею 65 квадратних метрів коштуватимуть 740 тисяч гривень.

«Це фіксована ціна, яка не залежить від курсу долара. Минула акція була успішною - однокімнатних квартир в нас майже не залишилося. Тепер хочемо продати двокімнатні», - усміхається Разумовський.

Дизайн акційної квартири у «Супернові»
Дизайн акційної квартири у «Супернові»

Дизайн акційної квартири у «Супернові»
Дизайн акційної квартири у «Супернові»

Дизайн акційної квартири у «Супернові»
Дизайн акційної квартири у «Супернові»

Дизайн акційної квартири у «Супернові»
Дизайн акційної квартири у «Супернові»


Окрім цього, при купівлі квартири площею від 100 квадратних метрів «Інвестор» пропонує своїм клієнтам відразу заплатити половину вартості житла, а через рік або два – іншу половину.

«Відстрочка безвідсоткова. Поки людина вселяється, робить ремонт, купує меблі, то має час, щоб все оплатити. Ми максимально намагаємося стати на сторону клієнта і бути для них зручними», - пояснює директор «Інвестора».




Деталі за телефоном: 096 030 20 10.
Адреса відділів продажу БК «Інвестор» у Луцьку:
вулиця Коперника, 13В;
вулиця Цегельна, 28;
проспект Президента Грушевського, 2, РЦ «Промінь»;
у Ковелі:
вулиця Глібова, 8Б.
Також додаткову інформацію можна отримати у відділенні «Кредобанку»:
Луцьк, вулиця Лесі Українки, 28А
телефон: ( 0332) 77-65-11, (050) 506-43-49.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні