Чому у Луцьку опалюються не всі садочки і школи

6
-1
Чому у Луцьку опалюються не всі садочки і школи
У Луцьку вже опалюються 11 дитячих садочків, 6 шкіл та 5 лікувальних закладів.

Решта не опалюється з різних причин, - повідомляє прес-служба комунального підприємства «Луцьктепло».

В деяких закладах підприємство "Волиньстандартметрологія" повіряє лічильники.

Є такі школи і садочки, які включаються лише при початку опалювального сезону, бо мережа йде транзитом через приміщення і окремо подати тепло саме в цей заклад неможливо.

А є заклади, де їхні керівники просто вирішили зекономити і не подавати відношення на включення опалення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікавий підхід до подачі теплоносія,хай діти мерзнуть бо великі тьоті і дяді граються у великих начальників,і не можуть вчасно підготувати мережі до опалювального сезону! А аванс за опалення за жовтень,не забули вписати у вересневу квитанцію!!! Садочки і школи мають першочергово опалюватися,і всі,а не вибірково! Такого бардаку ніколи не було! Нова влада вміє керувати,від їх методів роботи реально починає тошнити
Відповісти
Для чого батькі платять податки?
В школі холодно, багато учнів хворі, але ходять до школи з насмарком та кашлем, бо пропустиш, потім тяжко наздогнати.
Вчителю все рівно, чи ти хворів чи ні.
Знати мусиш.
Коли мером був покійний Романюк, першочергово включали опалення лікарням, дит.садкам і школам. Хай би поседіли в класі, де 14 градусів.
Влади в Луцьку немає.
Тільки деребанять, все що ще можна.
Відповісти
Пропоную перенести кабінети луцьких керівників на вулицю(особливо з ЛУЦЬКТЕПЛО),там їм саме місце,нехай відчувають як дітям
у садочках і у шкільних класах.Якщо не можуть запустити опалення,нехай підвищать температуру повітря на дворі(до 25).СЛАБО!!!
Відповісти
Жах!!!!! Та сором владцям!!! Дитина знаходиться в садку: 3 кофтинки, колготи, штани утеплені, носки утеплені, желетка на овчині та і взуття таке ж!!!! Що ж це таке робиться? Вихователі просять ще й ковдру одну принести, щоб тепліше спати було!!!! Це нормально? А вони економлять!!! На кому? Діти майбутнє нації!!!!! Що за йоооооо.... та держава!!!!!
Відповісти
Закаляють, бля**. А потім по 1000-1500 грн. викидаєш в аптеках на лікування.
Відповісти
А що їм наші діти, вони хіба мерзнуть, вони гріються кондиціонерами. Пустовіта гнати в шию разом з Малютіною, Такого бардаку не було ще ніколи, Ковель, Нововолинськ включив, а Малютіна чекає 3 дні 8 градусів. Та тебе на вулицю, не вмієш керувати,нема чого спідниці протиради.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні