«Олігархи мають платити!» - народний депутат Дмитро Добродомов зустрівся з лучанами*

3
2
«Олігархи мають платити!» - народний депутат Дмитро Добродомов зустрівся з лучанами*
Лучани зустрілися із Дмитром Добродомовим, аби обговорити шляхи виведеня України з кризи.

У Палаці культури міста Луцька 6 жовтня депутат розповів про те, які реформи «Народний контроль» планує запровадити для позитивних зрушень у нашій державі.

Це - економічна, соціальна, судова, виборча та антикорупційна реформи, а також оновлення зовнішньої політики та повернення тимчасово окупованих територій.

Партія «Народний контроль» розробила системний план виходу країни з кризи, основою якого стане покрокова економічна реформа з відновлення промисловості та створенням робочих місць.



Від самого початку політик запропонував вибудувати спілкування з аудиторією у формі діалогу, адже мета його приїзду – вислухати людей. Серед запитань, які хвилююють лучан, звучали глобальні, як, наприклад, чи діє опозиція єдиним блоком, свавілля олігархів та недостатні заробітні плати.

«Сьогодні ми координуємо свою роботу та діємо єдиним фронтом, проте поки в нас немає більшості – це 50-60 адекватних людей. Ми не можемо вплинути на хід голосувань. Але я щиро вірю, що в наступному парламенті більшість в нас буде. Для того, щоби у державі нарешті відбулися зміни, я запропонував єдиного кандидата в президенти, який би однозначно виграв в Порошенка», - відповів Добродомов.



Народний депутат також наголосив, що потрібно повернути державі підприємства, що належать російським олігархам. Перший крок, який вже зробив «Народний контроль», - реєстрація законопроекту, завдяки якому п’ять мільйонів працівників підприємств, які працюють на експорт, отримуватимуть зарплату в 15-20 тисяч гривень.
«Олігархи мають платити!» - пояснює депутат.

За словами Добродомова, зростання мінімальних заробітних плат не дуже позначиться на наповненості кишені українців – той, хто матиме зарплату у 3 700 гривень, не зможе претендувати на субсидію.
Натомість депутат пропонує законопроект про погодинну оплату праці, яку йому допомагали розробляти закордонні експерти.



Розповів політик і про реформу медицини.
«Українська фармацевтична мафія бореться з міжнародною - це вся медична реформа, а треба накладати її на українські реалії. Тому ми не підтримуємо цю реформу», - зазначив Добродомов .
«Народний контроль» наголошує на тому, що кожен українець має мати доступ до безкоштовної медицини.

«Ми пропонуємо створити «ринок надання медичних послуг». Основою нашої програми стане конкуренція всіх медичних установ за максимальне державне фінансування. Чим більша якість надання послуг, тим більше фінансування», - розповів Дмитро Добродомов.



Згодом перейшли і до обговорення локальних питань. Зокрема, шахтар з Нововолинська попросив вирішити питання зведення шахти № 10, яку будують вже кілька років.
«Ми постійно займаємося цією ситуацією, добре знаю про цю шахту. В подачі змін до бюджету це питання точно буде», - відповів депутат.

До слова, народний депутат проінспектував також і роботу комунальних підприємства регіону - «Луцьктепло» та «Луцьке підприємство електротранспорту».

На завершення зустрічі до мікрофона підійшла жінка, яка запропонувала Дмитро Добродомову стати президентом.
«Розчарування нашою владою зростає, всі прийшли до усвідомлення, що до влади мають прийти інші особистості. Чим більше буде порядних людей, які боротимуться проти олігархів, тим більше можна розраховувати на зміни. Ми бачимо саме вашу кандидатуру у президенти», - висловилася вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забрати у багатих і всім роздати ?.... Це вже було в 1917 та 1939 роках.
Відповісти
А звідки вони багатство взяли?? Заробляли по 3-4 покоління чи за кілька років вкрали те, що було державним у СРСР?
Відповісти
Бізнесмени -олігархи "місцевого розливу"масово реєструють своїх працівників кандидатами в депутати до місцевих рад. Є і у нас олігархи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні