На Волині грибник знайшов величезну бомбу

0
-5
На Волині грибник знайшов величезну бомбу
У селі Замшани вилучили та знищили авіаційну бомбу часів Другої світової війни.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

3 жовтня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС у Волинській області вилучено та на спеціально відведеному майданчику знищено авіаційну бомбу часів Другої світової війни, яку виявлено напередодні місцевим мешканцем під час збирання грибів в селі Замшани Ратнівського району.

Чоловік одразу повідомив про це місцеві органи влади та правоохоронців. Піротехніки ДСНС, які прибули на місце події, вилучили вибухонебезпечну знахідку та знищили у встановленому порядку.

Піротехнічні підрозділи ДСНС України щоденно проводять роботи щодо обстеження території країни, виявлення, вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів, як часів минулих війн, так і сучасних боєприпасів.

Загалом з початку року в Україні піротехнічні підрозділи ДСНС вилучили та знищили 57 тис. 667 вибухонебезпечних предметів, у тому числі 301 авіаційну бомбу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні