У Луцьку «підпільно» ремонтували взуття

13
-5
У Луцьку «підпільно» ремонтували взуття
У Луцьку знесли кіоск, в якому нелегально ремонтували взуття.

У вівторок, 3 жовтня, муніципали знесли споруди, які були встановлені без правовстановлюючих та дозвільних документів, - йдеться на сторінці муніципалів у Фейсбуці.

Інспектори очистили місто від кіоску з ремонту взуття, який розміщувався на вулиці Лідавській, 2, та літнього майданчика з вулиці Гордіюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Старый базар снесите, сравняйте его с землёй благаю! Магарыч поставлю бульдозеристу .
Відповісти
Суки в людей простий заробіток забирають, а наркота і гральний бізнес ніхто не зносить, до взуття вцепились, дибіли
Відповісти
треба податок платити тоді ніхто не забере заробіток. правила одні для всіх мають бути, в тому числі і для "избранных". чому я маю платити а він ні?
Відповісти
Так «ізбранниє»і не платять, і управи на них нема, на їх захист зразу стануть адвокати, депутати, і тд, і тп. А тут можна продемонструвати, що закон діє.
Відповісти
сміхота!!!!!!!!!! ви на вулицю Стуса заїдьте там куча вірм і всі нелегальні від залізобетоних конструкцій до ремонту і обшивки машин !
Відповісти
Кому він у промзоні заважав? Дівчинці амбіції реалізувати, а чиясь сім'я жила за ці кошти..
Відповісти
він не працював
Відповісти
Не про податки мова йде, а про те що, ті козли місячний план повинні виконувати, і простих людей плюндрують. В школі сиділо на козлячій парті а зараз руки потирає за те що зніс гараж з взуттям. "Підпільно" - ну дегенерати!!!!
Відповісти
Люди чого ви такі ЗЛІ!!!
АНОНІМ - чим тебе образили на Центральному базарі. Ти заздриш підприємцям? А вийди в холодну мокру погоду на вулицю і простій 5-8 годин. Ти заздриш заробіткам підприємців? так зареєструйся і спробуй попрацювати.
"ТИ лось" - чому ти вирішив що підприємці не платять податки? Прийди перевір, запитай? А раптом платять а ти наклеп наводиш.
Кажете "загадили територію" а ви вкурсі що 90 % сміття залишають відвідувачі - покупці??? А знеєш чому --- томущо багато людей безкультурні, не толерантні.
Позір ВАМ ЖУРНАЛІсТИ - прийдіть, погляньте на ситуацію зі сторони підприємців будьте незалежними у поглядах, розглядайте ситуацію з усіх сторін.
Відповісти
Він не працював
Відповісти
Якби він працював, він комусь шкоду робив би, чи заважав? Чи ви думаєте що можете купувати взуття кожного року нове і вам не важлива сума? То подумайте про людей які цього не можуть зробити.
Відповісти
В наш тяжкий час люди вимушені виживати. Скільки б заробила та людина на ремонті взуття? Тільки на те, щоб прокормити свою сім'ю! А зробили галасу, мовби наркобарона накрили! Люди, давайте залишатися "людьми"!
Відповісти
ЛЮДИ!!! Цей кіоск не працював. Я думаю, що далі дискусії проводити не варто!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні