Чим небезпечне соняшникове насіння

1
-4
Чим небезпечне соняшникове насіння
У насінні соняха багато корисних речовин. Однак, цей продукт також приховує в собі і небезпеку, якщо вживати його непомірно.

Дієтологи розповіли, чим небезпечне для здоров'я таке улюблене всіма соняхове насіння, пише Експрес із посиланням на портал "Знай.ua".

Шкідливість для зубів

Любов до насіння може погано позначитися на ваших зубах. Лузання насіння передніми зубами оголює нервові закінчення, через що з'являються мікротріщини на емалі. Зуби втрачають свою білизну, покриваються некрасивими сірими плямами. На місці цих плям з часом з'явиться карієс. А все через жир, який міститься в насінні.


Шкідливість для фігури

Насіння соняха дуже калорійне: за один раз можна непомітно для себе з'їсти денну норму калорій. Також в ньому високий вміст жирів, що не на користь фігурі.


Шкідливість для травлення

Після насіння часто з'являється печія.

Удар по кістках

Соняшник має властивість накопичувати вихлопні гази, яких достатньо у повітрі близько доріг, де ростуть ці рослини. Так, наприклад, в насінні осідає кадмій - отруйний метал. Він руйнує нирки і кісткову тканину людського організму. Звичайно, через все це не варто виключати насіння зі свого раціону, але краще вживати цей продукт не так часто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Учені дослідили що усі хто їв хліб і пив воду ПОМЕРЛИ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні