Виховательку одеського табору, де згоріли діти, звільнили нардепи

0
-1
Виховательку одеського табору, де згоріли діти, звільнили нардепи
Апеляційний суд Одеської області звільнив з-під варти на поруки виховательку дитячого табору Вікторія Наталю Янчик.

Про це в четвер, 28 вересня, на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав народний депутат від БПП Мустафа Найєм, - повідомляє Кореспондент.НЕТ.

За його словами, в ході засідання стали відомі деякі факти:

- що керівництво табору в односторонньому порядку без волі Наталії поклало на неї відповідальність за пожежну безпеку в таборі, не забезпечивши відповідний інструктаж.

- що Наталя звільнилася з табору саме з тієї причини, що не хотіла нести відповідальність за порушення норм пожежної безпеки;

- заступник директора табору знала про те, що вона звільнилася і особисто обіцяла повернути трудову книжку після весілля;

- при цьому заступник директора табору змушувала Наталю оплатити штраф за порушення норм пожежної безпеки;

- порушення, виявлені в таборі в червні 2017 року і роком раніше - влітку 2016 року ідентичні і протягом всього цього часу виправлені були;

- Наталя відмовилася платити штраф, і замість неї це зробили невідомі особи;

"Ступінь відповідальності Наталії встановить суд. Але разом з нею відповідальність повинні розділити посадові особи обласної адміністрації, які підписували акти прийому-здачі робіт, перевіряли табір перед здачею, а також представники пожежної служби, які встановлювали систему оповіщення", - сказав нардеп.

Водночас, за даними видання Одеса-медіа, Янчик відпустили на поруки нардепів.

"Суд прийняв рішення звільнити підозрювану на поруки нардепів Мустафи Найєма та Григорія Шверка", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня в одеському таборі сталася масштабна пожежа. Троє дітей загинули, двоє були госпіталізовані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні