Досидівся на рейках - у Чернівцях потяг переїхав чоловіка

0
-1
Досидівся на рейках - у Чернівцях потяг переїхав чоловіка
У Чернівцях біля моста по вулиці Руській поїзд збив чоловіка на смерть. Про це повідомляє facenews.ua з посиланням на поліцію Чернівецькій області.

На місці події слідчо-оперативна група встановила особу загиблого, ним виявився 28-річний житель міста.

За словами машиніста локомотива, він помітив чоловіка, який сидів на залізничній колії і не реагував на попереджувальні сигнали. На жаль, машиністу не вдалося уникнути наїзду, тому від удару чоловіка відкинуло в сторону.

В результаті зіткнення загиблий отримав травми несумісні з життям і помер на місці. Його тіло направлено на судово-медичну експертизу. Співробітники поліції з’ясовують обставини смерті чоловіка, досудове розслідування триває.

Зараз інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 115 (Умисне вбивство) КК України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні