Дідусь з Волині рік живе в лікарні, хоча має дві хати

0
4
Дідусь з Волині рік живе в лікарні, хоча має дві хати
81-річний Володимир Сак з Манькова Локачинського району проживає в лікарні, бо не має рідних і не хоче бути в порожній хаті.

У дідуся стався інфаркт міокарду. Лікарі ледве його врятували. Пенсії не вистачало, того йому допомагали священники УПЦ КП, - повідомляє Вісник і К.

Дечим допомагали лікарі. Медсестри лікарні мили та голили дідуся, а він у вдячність обіцяв на кожну «переписати хату».

«Іванович добрий характер має, хороше почуття гумору. Дуже шкода його, що так життя склалося», – розповідає чергова медсестра Людмила Рубіновська.

До дідуся майже ніхто не їздить, бо єдина сестра живе у Червонограді Львівської області, а єдиний відвідувач за всі роки – сусідка із села, яка наглядала за чоловіком вдома. Вона ж і передачки йому привозила.

Всі були шоковані, коли одного разу Володимир Іванович попросив замовити йому таксі, щоб завезти додому пакетик зі шкірками від ковбаси котові. Ніхто не зміг йому відмовити, і він з вітерцем проїхав 16 кілометрів до свого Мурчика.

Зараз він перебуває у інфекційному відділенні Локачинської центральної районної лікарні. Дідусь лежачий, бо має пахову грижу. Майже нічого не чує, але, побачивши незнайомих людей, починає свою розповідь про те, як був будівельником, як на пекарні трудився…

Помітивши фотоапарат, посміхається беззубо, щоб «файна знімка вийшла».
«Дві хати маю, але не хочу доживати на самоті. А в лікарні мені дуже добре», – зізнається старенький.

Лікарі розуміють, що дідусь не може більше знаходитися в лікарні у його стані. Тому вирішується питання про переведення його у спеціалізований заклад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні