Ні пройти, ні проїхати: у місті на Волині перекопали вулицю

0
-1
Ні пройти, ні проїхати: у місті на Волині перекопали вулицю
У Володимирі-Волинському розрили дорогу на вулиці Митіна і зупинили ремонт.

Про це пише газета Місто Вечірнє.

«Навіщо розрили вулицю, якщо не збираються її ремонтувати?», - обурюються мешканці цієї вулиці.

«Ось уявіть, як мені тут жити. Це ще погода, а як підуть дощі, та ще зі снігом, тут взагалі не пройти, ні проїхати буде», - каже Віра Зуєва.

Володимирчанин Георгій Коханський теж коментує цю ситуацію: «На нашій вулиці було непогане покриття. Люди, як могли, гляділи свою вулицю, берегли дорогу, ямки власними силами засипали, завозили каміння, биту цеглу. За 15-20 років зробили непогану дорогу, а тут за день все порили і понищили».

Дорожні роботи розпочалися у липні цього року. Ремонтники вирили ями та позсували узбіччя на землю. На цьому ремонт завершився.

Пролила світло на цю проблему активістка Лариса Соколюк.

«Тут на вулиці дорога була дуже погана. Але в ті часи, коли владу у місті очолював Сергій Лесик, мій чоловік звернувся до нього – і він надав допомогу з ремонтом вулиці. Потім дорогу знову розбили, але допоміг Петро Саганюк. Ну а влітку цього року вже з дорогою таке зробили, що важко передати словами», - зазначає вона.
Соколюк підкреслює, що вона зверталася до міської ради, до народного депутата Ігоря Гузя. Ось яку відповідь вона отримала:

«Ваше звернення до народного депутата України Гузя І.В. по питанню капітального ремонту вул. Митіна розглянуте у виконавчому комітеті. Згідно з рішенням Волинської обласної ради капітальний ремонт вулиці Митіна заплановано провести в поточному році на умовах співфінансування з обласного та міського бюджетів у розмірі 50х50%».

«У відповідності до розробленої проектно-кошторисної документації вартість такого ремонту складає 1 мільйон 262 тисячі 134 гривні. В той же час вищезгаданим рішенням на виконання робіт передбачено лише 100 тисяч. Профінансувати виконання в повному обсязі за рахунок міського бюджету також немає можливості у зв’язку з необхідністю оплати вже виконаних робіт».

Начальник житлово-комунального сектору міськвиконкому Віктор Фещук зауважив, що ремонт був запланований цього року. Однак гроші не надійшли вчасно, тому і сталася така ситуація.

«Ремонт вулиці Митіна планувався цього року, а тому розпочали певні види робіт. Кошти не надійшли, і роботи припинилися. Така доля, на жаль, п’яти вулиць, на яких планувалося провести ремонт. Проектно-кошторисна документація готова, і тому ремонтні роботи відразу продовжаться, як тільки надійдуть кошти. Якщо ні, доведеться залучати кошти з міського бюджету», резюмує він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні