«Потрібно дати виборцям рівну долю уваги», - Андрій Покровський про округи без депутатів

0
-1
«Потрібно дати виборцям рівну долю уваги», - Андрій Покровський про округи без депутатів
У Луцьку прийняли Програму підтримки ініціатив виборців територіальних виборчих округів, від яких не було обрано депутатів Луцької міської ради на 2018-2020.

Про це стало відомо 27 вересня під час сесії ради.

Ініціатор програми Андрій Покровський зауважив, що через нову виборчу систему у Луцьку є виборчі округи з двома депутатами, натомість на інших – немає жодного. Таких округів є аж 12.

«Ми всі – представники одномандатного округу, що охоплює весь Луцьк, але багато з нас обирались від маленьких округів. І ці маленькі округи, які лишились без депутатів, часто обділені увагою. На них рідше ремонтують прибудинкові території, встановлюють спортивні і дитячі майданчики», - зауважив депутат.

«Треба відродити справедливість і дати можливість виборцям отримати рівну долю уваги від депутатів, а це – майже 44 тисячі виборців», - наголосив Андрій Покровський.

Зрештою, депутати ухвалили програму, згідно з якою, мешканці округів без обранців зможуть «попросити» у міської ради 200 тисяч гривень на свій округ для поточного та капітального ремонту житлових будинків (крім власних), облаштування дитячих та спортивних майданчиків, на благоустрій парків, скверів, ремонт доріг, обрізку дерев, озеленення, освітлення вулиць тощо.

Програма працюватиме у 2018-2020 роках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні