Депутати Луцькради «зірвали» засідання бюджетної комісії

1
-1
Депутати Луцькради «зірвали» засідання бюджетної комісії
Депутати Луцькради Тарас Шляхтич, Богдан Богонос та Павло Данильчук обурені внесенням проектів рішень за годину до початку сесії.

Депутати Луцької міської ради не підтримали порядок денний засідання бюджетної комісії через те, що вважають таке винесення питань на сесію міської ради недопустимим, - пише ВолиньPost.

Так, на початку розгляду питань голова комісії Борис Смаль запропонував проголосувати за порядок денний засідання бюджетної комісії. Натомість депутати Тарас Шляхтич та Павло Данильчук заявили, що таким чином питання на сесію виносити не можна.

«Побачити проекти рішень за години до початку сесії – це не правильно», - додав Данильчук.

Депутат Шляхтич зауважив, що така процедура винесення питань на сесію неправильна, а Данильчук попросив надсилати проекти рішень хоча б в переддень до сесії.

Тому не вистачило голосів для затвердження порядку денного.

Депутат Ігор Поліщук зауважив, що тоді «більшість» зачекає депутата Андрія Покровського і в перерві сесії розгляне питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А смаль звик так працювати. Приготувати щось на коліні і подати в останю хвилину. Для чого йому попереднє погодження. Він вже ж цар цукрового!!! ГНИДА
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні