США повністю готові до війни з КНДР, - Трамп

0
1
США повністю готові до війни з КНДР, - Трамп
Президент США Дональд Трамп заявив, що військове вирішення конфлікту з Північною Кореєю, як і раніше, можливе, але небажане, тому що буде руйнівним.

"Ми повністю готові до другого варіанту розвитку подій, але він небажаний... Я гарантую вам, що він буде руйнівним для Північної Кореї. Я маю на увазі розв’язання проблеми військовим шляхом", - сказав Трамп, виступаючи в рамках спільної прес-конференції з прем'єром Іспанії Маріано Рахоєм.

Раніше Білий дім назвав абсурдом заяву Північної Кореї, що президент США Дональд Трамп оголосив війну Пхеньяну.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ КНДР Лі Ен Хо заявив, що президент США Дональд Трамп оголосив війну Пхеньяну, і попередив, що Північна Корея залишає за собою право збивати американські бомбардувальники навіть у міжнародному повітряному просторі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні