Нацгвардія закупляє концертну вантажівку зі сценою за чотири мільйони

1
3
Нацгвардія закупляє концертну вантажівку зі сценою за чотири мільйони
Військова частина 3078 Національної гвардії України (м. Київ) 29 серпня за результатами тендеру замовила ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» спеціальний мобільний концертний комплекс за 4,00 млн грн.

Про це повідомляють Наші Гроші із посиланням на систему «Прозорро».

До 10 грудня для проведення різних заходів за відсутності стаціонарних концертних майданчиків поставлять мобільний концертний комплекс у такому складі:

вантажний автомобіль МАЗ 4х2 або еквівалент із кузовом-фургоном, обладнаним системами опалювання та вентиляції;

причіп-трансформер «сцена» у розгорнутому вигляді шириною 5,1 м, довжиною 6,3 м (з акустичними порталами – 9,3 м), висотою до 5 м;
концертна, світлова та мультимедійна апаратура (повний перелік додано);

дизель-генератор із подовжувачем.

Модель шасі та ціни окремих складових комплексу не оприлюднено.

Гарантійний строк становить рік або 30 тис км пробігу. Передбачено аванс у розмірі 70% на строк до трьох місяців, решту оплатять протягом десяти днів після поставки.

Переможець отримав підряд без конкуренції. Ціна угоди з ним на 0,03%, або 1 тис грн. нижча від очікуваної вартості закупівлі, яка дорівнювала 4,00 млн грн.

Засновниками «Спец-Ком-Сервісу» з Вишневого є директор Сергій Калюш і Михайло Городових. Усього з 2011 року він виграв тендерів на 264,37 млн грн., із яких 164,23 млн грн. – у Національної гвардії України.

Рік тому прокуратура відкрила провадження проти посадовців Нацгвардії, котрі нібито сприяли перемогам «Спец-Ком-Сервісу» на торгах щодо закупівлі автомобільної техніки. Нещодавно суд дозволив слідчим доступ до інформації про рахунки фірми.

Додатково: Зараз військова частина 3078 намагається через суд стягнути з ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» 1,49 млн грн. штрафу. Деталі справи невідомі, а її розгляд відбудеться 4 жовтня.

Крім того, в/ч стягує з фірми 723 тис грн. за договором №65АС/16 від 17.08.2016, розгляд мав відбутися 18 вересня. Йдеться про замовлення автозаків на 27,25 млн грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нацгадам сцену за 4,5 млн грн купляти - гроші є..А на ВСУ і на АТО - подайте, допоможіть... там хлопцям (дурням) треба... Скачіть вище
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні