В Еміратах випробували перше в світі безпілотне таксі

0
-1
В Еміратах випробували перше в світі безпілотне таксі
В Jumeirah Beach Park в Дубаї був здійснений тестовий виліт першого у світі безпілотного літального таксі.

Двомісний транспортний засіб під назвою AAT, розроблений німецькою компанією Drocal, здатний перевозити людей без участі пілота, - повідомляє УНІАН із посиланням на Reuters.

Генеральний директор і голова ради виконавчих директорів Управління по дорогах і транспорту (RTA) Маттар Аль Тайер сказав, що AAT "має найвищі стандарти безпеки".

«Він також оснащений додатковими аварійними парашутами, дев'ятьма автономними акумуляторними системами та системою швидкої зарядки акумулятора і підключається системою», - заявив він.

Батареї, встановленій в прототипі, потрібно дві години для повної зарядки. У виробничій версії цей час буде значно скорочено.


Літаюче таксі має місця для двох пасажирів і може здійснювати польоти тривалістю до 30 хвилин.

AAT можна буде замовити з допомогою мобільного додатку. Протягом наступних п'яти років RTA буде співпрацювати з Управлінням цивільної авіації Дубаю, щоб забезпечити інтеграцію AAT в транспортну систему емірату.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні