На бюджет Луцька хочуть «скинути» пільги за «комуналку»

4
5
На бюджет Луцька хочуть «скинути» пільги за «комуналку»
У 2018 році відшкодування пільг хочуть перекласти на місцеві бюджети.

Про це йшлося 26 вересня під час оперативної наради у Луцькраді.

За словами директора департаменту соцполітики Вікторії Майбороди, у проекті бюджету на 2018 рік йдеться про те, щоб відшкодування пільг перекласти на місцеві бюджети.

«Аналізуючи попередні роки, ця сума складатиме понад 50 мільйонів гривень», - зазначила вона.

«Дуже промовиста цифра. 50 мільйонів ми повинні будемо вилучити з бюджету і вкласти у відшкодування пільг. Це гроші, які не підуть на ремонт садочків, доріг, дворів, лікарень. Це дуже серйозна цифра. Коли ця ідея була озвучена на Асоціації міст, вона не викликала захвату у міських голів. Для нашого міста, м’яко кажучи, це не є партнерські стосунки з державою», - сказав секретар міськради Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як гарно починалася ця "пісня" про місцеві бюджети,як нам буде добре.......
Відповісти
Правильно.А ви розберіться кому ви надаєте ці пільги. Там більша половина людей заможних,які мають можлвість платити.Як можна платити цим людям, які працюють за кордоном. одержують тут пенсію і за кордономо також і ще працюють. А квартиру здають квартирантам. Це нормально.Люди, які спекулюють, займаються бізнесом нелегально,живуть шикарно і мають пільги.Або в селі, має 50 свиней, 20 га городу,5 коро, машини ,трактори, кпалки, саджлаки.Заробляє по людях детсяки тисяч, за одні кабани,що має.А в придачу всі дяти ще працюють за кордоном. Таким необхідна допомога ід держави? Перевірте і побачите, більшу половину цих ложних"бідняків відпаде.Так само б,перевірили б цих матерів-одиначок.Живуть з чоловіками, або самі вигняють,бо не роблять, а жруть водку, а держава їм по 4 тисячі платить щомісяця.Що каже я дурна робити, наихаляву гроші маю.А я мушу пахати на 4 тисячі від ранку до смерканку.Отака наша держава-це поле чудес.
Відповісти
Це просто емоції від безвиході.Так,можна погодитись,але якщо це є,то хтось має від цього великий зиск.В нас немає управління в державі,а в Луцьку і поготів.Яка децентралізація?Ви ж їздите до Польщі і все бачите.Ми котимось в прірву,на жаль.Ми або це зупинемо,або просто будемо мучитись...
Відповісти
Дуже легко обробити 20 гектарів землі і виростити 50 свиней.Якщо є бажання,то лучанка може запросто озолотитись.Це дуууже легка робота.Поки будуть пільги,до тих пір буде корупція і зловживання.Якщо є гроші на пільги,то їх треба віддати на підвищення зарплат і пенсій.Ось тоді поменшає пільговиків в тролейбусах,не буде фіктивних розлучень і т.д.Знають про це і у владі,але це величезна кормушка.Десь років 15 назад пільги на тверде паливо замінили грішми - зразу пропали зловживання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні