Гунчик – сьомий у рейтингу губернаторів

2
0
Гунчик – сьомий  у рейтингу губернаторів
Голова Волинської обласної адміністрації Володимир Гунчик посів сьоме місце в рейтингу очільників областей.

Рейтинг оприлюднило видання «Ділова столиця».

В регіонах України порівнювали зарплату, кількість штатних працівників, динаміку сільськогосподарського виробництва, роздрібну торгівлю, експорт товарів і послуг, народжуваність і смертність населення.

Волинська область в першому півріччі 2017 показала найкращі показники за кількістю штатних працівників (друге місце). Також Волинь увійшла в трійку регіонів з найнижчим рівнем вимушеної неповної зайнятості та найнижчою смертністю населення.

Крім того, Волинська область посіла п'яте місце в рейтингу за динамікою сільського господарства за січень-червень 2017 року і зберегла його за підсумками січня-серпня, продемонструвавши зростання на 5,2%.

Однак в той же час Волинська область показала найгірший результат за динамікою роздрібної торгівлі. Також Волинська область в першому півріччі увійшла в четвірку аутсайдерів за кількістю інвестицій на душу населення і в п'ятірку останніх за динамікою експорту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже працює?...
Відповісти
Добре, що не останній!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні