Луцьким лікарням купили вакцини

7
1
Луцьким лікарням купили вакцини
Луцькі медичні заклади отримали нові поставки вакцин і забезпечені ними майже повністю.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 21 вересня, - повідомляють «Волинські новини».

Керівник управління охорони здоров’я Микола Якимчук каже, що зараз луцькі лікарні майже повністю забезпечені вакцинами. Проте, нібито, виникають проблеми із регулярністю їхніх поставок. Він впевнений, що такі питання можна вирішити лише на загальнодержавному рівні.

«Щеплення потрібні дитині, а не садочку, школі чи лікарні», – підкреслив Микола Якимчук.

Він додав, що медичні працівники витрачають немало часу, аби пояснити це батькам. За його словами, батьки роблять щеплення дитині тільки тоді, коли їдуть за кордон.

Микола Якимчук стверджує, що дитина, яка отримала щеплення, може захворіти, але буде легше переносити захворювання.

Натомість у Луцькій міській дитячій поліклініці кажуть, що місто забезпечене недостатньо вакцинами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
від чого закупили вакцину ???
Відповісти
Закупили знову індійську АКДС
Відповісти
Судити потрібно таких батьків, які відмовляються від щеплень.
Відповісти
Судити потрібно не тих, хто відмовдяється, а тих, хто закуповує індійські, корейські і інші неякісні вакцини. Нашій державі наші діти, значить, не потрібні. Одним більше-одним менше, не важливо. А для мене моя дитина важлива і найдорожча, тому цього розводу на державному рівні не підтримую і не вакциную такими вакцинами. Буде якісна і буде відповідальність лікарів за це - буду вакцинувати.
Відповісти
Закупили індійських вакцин, щоб вбивати наших дітей. А нормальну купити не можуть. Позор писати про це в новинах. Батьки відмовляються робити тому що думають про наслідки. Нехай хто їх закупив своїм дітям колять, а не на простих людях експерименти проводять.
Відповісти
Вакцини є, але не європейські а індійські, від яких то ноги пухнуть, то температура піднімається до 40 градусів
Сама від такої відмовилась, оскільки не хочу щоб дитина мучилась
Відповісти
Шановна чи шановний Лучани. судити потрібно не батьків а лікарів які роблять дітей каліками.і на мою думку кожна мама знає що для її дитини краще давати вакцину чи ні. я не даю .і мій син здоровий .в цьому я не бачу потреби.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні