Не спіши, бо встигнеш: у Луцьку послугою «Шлюб за добу» скористались вже сто пар

7
3
Не спіши, бо встигнеш: у Луцьку послугою «Шлюб за добу» скористались вже сто пар
Олександра та Юрій стали вже сотою парою, яка скористалась послугою "Шлюб за добу".

У середу, 20 вересня, на території замку Любарта відбулася урочиста церемонія шлюбу лучан Олександри та Юрія, - пише VIP.

Наречені стали сотою парою, які одружилися, скориставшись послугою «Шлюб за добу».

Церемонія розпочалася біля входу у Луцький замок, коли молоде подружжя взяли під супровід відважні рицарі в обладунках. Вони провели Олександру та Юрія до весільної арки, поблизу якої на них очікували батьки, козаки, які у цей особливий для новоствореної сім’ї день виконували функцію сватів, весільний церемоніймейстер, рідні та друзі.

«Любити – це щодня дарувати коханій людині всі свої почуття, це розплющивши зрання очі, відразу думати, чим знову потішити того, кого любиш всім серцем», - почала церемонію ведуча.

Тоді ж, в знак щирого та взаємного кохання, працівниця РАЦСу запросила молодят виголосити один одному свої обіцянки.

«Ти змінила моє життя. Твоя краса, твоя доброта роблять мене кращим. Я хочу розділити своє життя із тобою. Любити тебе, оберігати», - промовив Юрій, цілуючи свою кохану.

«Я обіцяю бути з тобою і в горі, і в радості. Обіцяю бути тобі підтримкою і вірним другом. Клянуся зберігати критичність мислення і здоровий глузд доти, доки це буде можливо», - сказала наречена.

Після обіцянок Юрій та Олександра, як символ вірності, обмінялися обручками та випили свій перший спільний келих шампанського на двох.

Опісля, вони сказали те омріяне «Так», після чого ведуча офіційно оголосила закоханих чоловіком та дружиною.

«Державним актом України стверджується взаємний вияв волі громадян на спільне сімейне життя. Стверджується взаємний вияв згоди подружжя носити спільне прізвище Бричук», - оголосила працівниця РАГСу.

«В народі існує легенда, що за декілька хвилин до свого народження дитина запитує у Бога, навіщо вона прийшла у цей світ. Бог відповідає, що після народження подарує їй ангела, а зватимуть його - мама. А тато, як сказав Бог, - це долоні ангела, які підкидали дитину високо у небо», - розповіла легенду ведуча церемонії.

Відтак, новостворена сім’я Бричуків вклонилися свої батькам, дякуючи за благословення на сімейне життя. А свати-козаки почастували молодят хлібом та медом, так би мовити, на солодке подружнє життя.

Текст та фото: Анастасія КАЧИНА

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клас! Кросівки посміхнули)))
Відповісти
Дуже гарна пара - хай щастить!!!
Відповісти
Найгарніша наречена ever!
Відповісти
Любові Вам і щастя! Дуже гарна пара і урочисте весілля! Удачі в сімейному житті!
Відповісти
показуха
Відповісти
Я б тобі показала де в тебе показуха.
Відповісти
Церемонія проведена оригінально, відчувається стиль організаторів.Дуже гарні молодята,нехай їм зростеться!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні