Покази та зйомки: волинянка з пишними формами розповіла, як стала моделлю на 1+1

2
1
Покази та зйомки: волинянка з пишними формами розповіла, як стала моделлю на 1+1
Волинянка, яка стала учасницею проекту "Модель XL", що виходить на телеканалі "1+1" виступила у модному показі Андре Тана.

Членами журі проекту стали телеведуча Катерина Осадча, стиліст Андре Тан, танцюрист Влад Яма, та литовська модель плюс-сайз Тетяна Мацкевич, - йдеться в сюжеті "Сніданку 1+1".

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що волинянка Ірина Демчук стала учасницею проекту "Модель XL".

У рамках "Ukrainian Fashion Week" моделі взяли участь у модному показі Андре Тана.



Дівчата виступали разом з класичними моделями, які працюють на подіумі вже не один рік. Моделей XL глядачі зустріли гучними оплесками.

Після показу дівчата зізналися, що хвилювали так, як ніколи в житті.



"Я взагалі на репетиції впала, мені було страшно, що я заплутаюсь на цих сходинках і знову впаду. Але все було добре, я щаслива", - зізналася після показу волинянка.

Також, за інформацією інтернет-видання "БУГ" дівчина з Нововолинська закінчила місцевий ліцей-інтернат, а потім навчалась у Київському державному інституті декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука.

Окрім того, вона розповіла про те, що в ролі моделі плюс-сайз працює вже два роки.

"Все почалося з того, що просто фотографувалася. Мене помітили фотографи, пропонували співпрацю. До того ж виграла два конкурси краси в Інтернеті. Тоді в подарунок отримала дорогі сукні.

Була шокована, адже в одному з конкурсів за мене проголосували близько 900 людей (без будь-якої накрутки).

Запрошували на різноманітні фотозйомки. Звичайно, не обходилося й без зйомки для каталогу", – каже дівчина.



Окрім того, анкету для участі в проекті їй надіслала власниця єдиного в Україні плюс-сайз агентства “Big beauty ukraine”.

"На проект прийшла з подругою та колегою Анею Бернадіною. Не зважаючи на конкуренцію, ми дружимо. На кастингу приділяли досить багато уваги, що було дуже приємно. Та будь-яка гарантія успіху не обіцяє участі.

Конкуренція була великою, адже на проект прийшло багато красивих дівчат та колег, які теж мають досвід у модельному бізнесі.

Моєю основною професією залишається графічний дизайн. Моделінг, музика – це лише для душі, хоча теж приносить прибуток.

Вже бачу шквал негативної критики, тому хочу сказати, що проект не пропагує ожиріння і не пропонує набирати вагу струнким людям. Він розширює стандарти краси, не намагається змінити смаки людей, а просто дозволяє бути такими, як їм хочеться.

А щодо стереотипу про стан здоров’я пишних дівчат, відповім особисто за себе. У мої 23 не маю проблем ані з тиском, ані з серцем, а лише з людьми, які намагаються довести, що я роблю щось не так. Тут я витрачаю багато нервів", – ділиться Ірина Демчук.

Уже в жовтні уся Україна спостерігатиме за модельним життям дівчат на проекті.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Успіхів.
Відповісти
Це краса!!!! Не мішок з кістками. Це те, що писали на своїх полотнах Рембрандт, Тиціан, Карл Брюллов, Тарас Шевченко. Це - українське красиве тіло.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні