Чоловік, який мився у луцькій мерії, засвітився на російському телебаченні

8
6
Чоловік, який мився у луцькій мерії, засвітився на російському телебаченні
Луцький політтехнолог та скандально відомий активіст Ілля Токаренко виступив в прямому ефірі на телеканалі «Росія-1».

Там він розповів про вербування російськими силовиками лучан, ставлення до переселенців та відповідальність за війну, - повідомляють Волинські новини.

Ілля Токаренко зазначив, що представник російських ЗМІ сам знайшов його в соцмережах та запропонував взяти участь у передачі. Окрім нього на ефір приїхав український політолог Василь Вакаров та виконавчий директор ГО «Європейський вибір» Кирило Животовський.

«Вони моніторять соцмережі, бачили, що я однаково критикую як владу, так і опозицію, маю різносторонні погляди, тому й, напевне, запропонували», - каже Ілля та додає, що принциповою умовою його участі був саме формат прямого ефіру, аби його слова не спотворили та не перекрутили, як це часто роблять пропагандисти.

Проте, без брудних «вкидів» проти України не обійшлось – зокрема, обговоренню в студії передує маніпулятивний ролик про те, що СБУ, буцімто, залякує та погрожує вбити близьких, аби людина погодилась стати «диверсантом».

«Багато інформації в цьому фільмі спотворено, він – відверто маніпулятивний. Попри це, участь в ток-шоу хоча частково, але дозволила мені донести до російської аудиторії правду», - каже Ілля Токаренко.

Зокрема, луцький політтехнолог під час ефіру озвучує тези про те, що Росія має понести покарання за фінансування діяльності терористів на сході України та в Криму.

Також зауважує, що Росія не обмежується інформаційною війною, але й готує інформаційні диверсії на заході України. Як приклад, розповідає історію про луцьку «активістку», яку завербувало ФСБ. А на запитання ведучого про те, як на заході ставляться до жителів сходу України, Ілля Токаренко каже, що з розумінням – допомагають в пошуку роботи, надають на перший час житло тощо.

Зауважимо, у Луцьку Ілля Токаренко відомий тим, що влітку 2015 року приніс тазик і привселюдно помився у міській раді.

Токаренко на Росії-1

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якого біса він поперся туди? Схоже він грає в інші ворота.
Відповісти
Я тнж критикую і одтх і інших,але мене ніхто не запрошує,а якби москалі запросили б то я ііх пославби подалі.А оте чмо продажне заради піару маму рідну продасть..гнати таких треба з украііни
Відповісти
Бо ти дибіл того і не запрошують
Відповісти
Ви задумайтесь в цю фразу: "луцький політтехнолог"! Це як "поліські суші" або "американські біженці".
Відповісти
Я завжди кажу, що воно дурне і що його треба всунути туди, звідки він виліз і переробити заново. Дешева самореклама, бо чоловік більше ні на що не здатний. Амінь.
Відповісти
Розумна людина туди б не поперлася! Бо не має про що з ким говорити(
Відповісти
Хто цього полурозумного алкаша і шахрая взагалі сприймає як політика?. А тут тобі новина, став політтехнологом. Просто в шоці.
Відповісти
А хто тебе доброго чмиря без прізвища та ім'я сприймає? Відкрийся і скажи хто ти великий всезнайко
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні