Луцький забудовник, який надав квартири родинам загиблих, просить зменшити пайову участь

2
-3
Луцький забудовник, який надав квартири родинам загиблих, просить зменшити пайову участь
ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» просить зменшити пайову участь за облаштований парк на вулицях Конякіна-Гордіюк на понад мільйон гривень.

Про це йшлося 19 вересня під час засідання комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Згідно з договором, який був укладений у 2012 році, розмір пайової участі ЛДБК становить більше 5 мільйонів гривень. У парку на Конякіна-Гордіюк виконали роботи понад мільйон гривень.

«Ми розуміємо, що було благородне діло, але там виділили 3 га землі. На жаль, до документів не надано всіх меморандумів, і ми не можемо перевірити зобов'язання, які були. Готуйтеся відповідати на сесії», - сказав депутат Андрій Козюра.

Натомість голова Центру допомоги учасникам АТО Ярослав Мудрик зауважив, що ситуація з будівництвом була непростою.

«Ми підписали меморандум з ГО «Надія», спілкою афганців, ветеранів АТО. У новобудові мали виділити 10 квартир, що й зробив Вайман. ЛДБК взяв на себе зобов’язання навести лад у парку і створити дитячі майданчики, передавши їх у міську комунальну власність. Міська рада брала зобов’язання, щоб зменшити пайову участь на реалізацію цих домовленостей. Треба підтримувати соціально відповідальний бізнес», - наголосив він.

У підсумку члени комісії рекомендували винести проект рішення на розгляд сесії міськради та підтримати його.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А можна якось не через ж...?
Відповісти
взагалі то вартість ділянки в будинках 20-25%.самі забудовники іногда кажуть і ще більше..коли тре..а ця сітуація прогнозована..ще з иб та камсамольців повелось що давали просто так..для бюджету..може яка десятка зільоних десь там..комусь..а щас нежданчік..землі мало..монополія трьох будовників чуть касанулась..гвалт карочє..не вигадна..а де тендери..знову щось хтось десь..а потім як камсамолець про горгут міст..-да там хтось підтер корєктором договор..що вже зробиш..для бидла кароч строчать..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні