У Луцьку на концерті народного артиста збирали гроші на храм

4
0
У Луцьку на концерті народного артиста збирали гроші на храм
У понеділок, 18-го вересня, у Луцьку відбувся благодійний концерт народного артиста України Павла Дворського.

Захід пройшов у рамках добровільного збору коштів на спорудження храму Миколи Чудотворця у місті Волноваха, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Відтак, кошти за придбані квитки підуть на потреби гуманітарної місії, яку волиняни взялися реалізовувати на Донеччині.

До слова, співак уже вдруге особисто підтримує будівництво храму УПЦ КП у Волновасі. Приміром, 6 липня у Луцьку відбувся благодійний аукціон, на який Дворський виставив виткану на полотні і гаптовану золотом копію відомої ікони Божої Матері Зарваницької. Цього разу ж митець сам виявив бажання допомогти зі збором грошей.

«Ми вже з вами побудували смерекову хату, і пора нам братися за серйозніші справи. Якби ж ми почали будувати духовний храм на сході України 20-25 років тому, мабуть, не було б зараз цієї страшної війни. Тому з вірою, надією, любов'ю ми йдемо по життю, і сьогодні закладаємо велику цеглину в розбудову українського духовного храму», - розпочав свій концерт Павло Дворський.

Нагадаємо, що ідея звести духовний осередок у пам’ять про загиблих захисників України виникла у небайдужих до долі нашої держави краян у підтримку пропозиції покійного Луцького міського голови Миколи Романюка.

До збору коштів творчістю долучилися й вокалісти народного аматорського фольклорного гурту «Чачка».

До слова, після багаторічної перерви концерт Дворського став, такою собі, реабілітацією колись найпотужнішого кіно-концертного залу Волині, де раніше виступали десятки відомих артистів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просто молодці! Повага!
Відповісти
ДУЖЕ ГАРНИЙ І СВІТЛИЙ БУВ КОНЦЕРТ!
Відповісти
Краще громадську вбиральню збудували ! Скоро в кожному під"їзді буде церква і піп з кадилом !!
Відповісти
гроші збирають мабуть знову на черговий розвод.. як колись катька ющенко збирала на лікарню - зібрала біля 60 млн.дол США і хер всім показала.. разом з гниломордим мудаком.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні