Восьмеро волинян відмовились працювати у районному виборчкомі

0
-4
Восьмеро волинян відмовились працювати у районному виборчкомі
У Ківерцівській районній виборчій комісії Волинської області голова, секретар та шість членів ТВК подали особисті заяви про складання ними повноважень.

Про це інформує Громадянська мережа ОПОРА.

Зокрема, у Ківерцівській районній виборчій комісії повідомили, що голова, секретар та шість членів виборчої комісії звернулися з особистими заявами до районних осередків політичних партій з проханням замінити їх у складі ТВК.

Особисті заяви про відмову працювати у Ківерцівській районній виборчій комісії подали: голова районної ТВК Олександр Васильчук (ВО «Свобода»), секретар виборчої комісії Катерина Новосад (Радикальна партія Олега Ляшка), а також члени виборчої комісії Олександр Люшук («Опозиційний блок»), Мирослава Макейчик (ВО «Батьківщина»), Микола Піньога («Нова держава»), Софія Ребар («Блок Петра Порошенка «Солідарність»), Анна Самоірова («Опозиційний блок») та Анжела Ткачук («Блок Петра Порошенка «Солідарність»).

Як пояснив представникам ОПОРИ голова Ківерцівської районної виборчої комісії Олександр Васильчук, він не може продовжувати виконувати свої обов’язки у зв’язку зі станом здоров’я, тому і звернувся з особистою заявою до керівництва районної організації політичної партії ВО «Свобода».

Відмовляється надалі працювати і секретар комісії Катерина Новосад, яка розповіла представникам ОПОРИ, що також написала заяву про складення повноважень до районного осередку Радикальної партії Олега Ляшка, яка подавала її кандидатуру до складу комісії.

Також кілька членів комісії підтвердили ОПОРІ, що надали керівництву партій, які їх подавали до складу районної комісії, особисті заяви з проханням замінити їх у складі ТВК.

Більше того, член районної ТВК Анжела Ткачук розповіла, що подала свою заяву до районної організації політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» ще влітку, втім, її ще досі не замінили у складі ТВК.

Разом з тим Ківерцівській районній виборчій комісії 15 вересня 2017 р. вдалось зібрати кворум та провести засідання щодо формування складу та утворення Цуманської та Жидичинської територіальних виборчих комісій. Обидві ТВК було сформовано у складі 16 осіб. Жеребкування не проводилось.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні