Як виховати генія: огляд дитячих студій Луцька*. Частина 1

1
0
Як виховати генія: огляд дитячих студій Луцька*. Частина 1
Усі батьки хочуть, аби їхні діти були здоровими і щасливими, а ще – активними, добре знали іноземні мови, мали творчі здібності, легко знаходили спільну мову з ровесниками…

У Луцьку є кому допомогти розвинути усі ці навички та вміння. Більше того, кожен розвиваючий дитячий заклад пропонує свої унікальні можливості та методики навчання ваших дітей.

Куди ж віддати своє чадо?

«РОЗУМАХА» - РОЗВИТОК У ФОРМІ ГРИ-ПОДОРОЖІ!

У студії "Розумаха" для діток віком від одного до трьох років проводять комплексні розвиваючі заняття. Уроки проходять у формі гри-подорожі, яка триває 1 годину (якщо це заняття в супроводі мами) та 2 години (якщо це заняття в міні-садку без мами).

Під час подорожі малюки виконують різні завдання. Усі вони непрості, передбачають гру з різними іграшками за системами раннього розвитку таких авторів: Монтессорі, Доман, Зайцев, Дьєнєш, Кюізенер, Нікітін ( методики спрямовані на розвиток інтелекту). Виконувати кожне завдання малятам весело та цікаво. Вони тривають 2-5 хвилин і постійно змінюються (рухливі та спокійні вправи виконуються почергово протягом подорожі).

В результаті регулярного відвідування занять та виконання батьками порад від психолога, як батькам розвивати дитину вдома, малюки мають інтелект вище середнього, краще розмовляють, стають соціально адаптованими (вміють чекати своєї черги, ділитися, просити у ровесників, домовлятися).

Також у студії "Розумаха" проходить комплексна підготовка до школи та діють різноманітні гуртки для діток від чотирьох до дев’яти років: хореографія, вокал, театр, художня студія, пісочна анімація, ігрова англійська.

Для батьків, які працюють, є дитяча кімната, яка зустрічає малюків з 9 до 18 години. Це якісний аналог дитячого садка.

Також за потреби у студії з дітьми індивідуально займаються логопед, психолог, дефектолог, репетитори з німецької та англійської мов, з математики.

Адреса і телефон:
м. Луцьк, проспект Відродження,6, тел. 050-029-89-00
проспект Волі, 41а, тел. 099-348-02-59
Сайт: http://www.rozumaha.in.ua/





УЯВА, ЯК В АЛІСИ З КРАЇНИ ЧУДЕС – ХУДОЖНЯ СТУДІЯ «БАРВА»!

Ви досі сумніваєтеся, куди віддати свою дитину, щоб розвинути її творчий потенціал? Батареї-олівці, мольберти-карти з «Аліси в Країні чудес» та живі кролики просто на заняттях – такий антураж пропонує дорослим та дітям художня студія «Барва»!

Тут вчаться мислити нестандартно та реалізовувати особистий потенціал у творчості.

Ви та ваші діти можуть записатися у студії малювання, ліплення, пісочної анімації, декоративно-прикладного мистецтва.

Малювати та займатися пісочною анімацією дітки можуть з трьох років, ліпити – з п’яти , декоративно-прикладне мистецтво викладають із шести. Проте, починати можна і після 50 – у «Барві» навчають всіх!

Це - унікальна для Волині школа мистецтв, адже викладачі пропонують комплексну авторську програму, схвалену в Інституті обдарованої дитини НАПН України. Кожен малюк розпочинає із рівня «новіцій» (у внутрішній системі ступенів художньої майстерності «Art-Barva-Level»). Згодом, навчаючись він може отримати найвищий рівень – «лев». На цьому етапі учні отримують найбільші дисконти на навчання і художні матеріали .

«Чимало батьків прагнуть розвивати дітей відразу в декількох мистецьких напрямках (малювання, ліплення, пісочна анімація) – тоді ми пропонуємо їм наш універсальний абонемент, завдяки якому діти мають змогу відвідувати заняття із різних студій», - розповідає керівник студії Ілона Миселюк.

Пробне заняття для дітей – безкоштовно! Можна платити за одне, або купувати абонементи на 4, 8 і більше уроків. Тривалість заняття з малювання – 2 години, інших студій – 1 година. До того ж для постійних клієнтів діє програма лояльності «Барва Клуб».

До речі, заняття, які діти пропустили, можна відпрацювати.

«До дітей в нас відносяться як до особистості, як до дорослої людини, що має на все власну думку. А старші люди часто приходять просто розслабитися, адже творчість - це своєрідна терапія», - ділиться керівник.

Студія активно працює над запровадженням міжнародного обміну талановитими учнями із художніми студіями та школами країн-сусідів.

Адреса і контакти:

м. Луцьк, проспект Волі, 27 (приміщення «Єврошопу»), 3-й поверх, каб. 336, 340, 342;
Телефон/viber : 066 694 95 99;
Сайт : www.art-barva.com.ua






КЛУБ МАМ «РОЗУМНИК»

«Розумник» - це Маленька школа для діток від 3 до 7 років та творча студія для дітей від 4 до 9 років. У «Розумнику» застосовують індивідуальний підхід до кожної дитини!

Як тільки дитина потрапляє сюди, педагоги вираховують рівень знань та, згідно з ним, починають навчання. У «Розумнику» працюють в зручному для дитини темпі, ретельно контролюють засвоєння інформації та дозують навантаження.

Тут здебільшого використовуються авторські методики, яких ви не зустрінете більше ніде. Це - легке та швидке опанування таблиці множення за методикою «Проспівочка», швидке навчання читання завдяки «Веселій артикуляції», яка допомагає також усунути логопедичні проблеми.

Англійська мова викладається в двох напрямках - лексика та граматика, дітки вивчають не лише слова, але й вчаться будувати речення відповідно до правил. Втілити це в життя легко з чарівними кубиками Зайцева!

Окрім цього, використовується методика Кюізенера на вивчення складу числа – їх вираження у розмірі та кольорі . Безцінний наочний матеріал допоможе зрозуміти, що ж таке числа та легко опанувати операції додавання та віднімання.

Клуб «Розумник» - це всебічний та повноцінний розвиток вашої дитини, підготовка до школи, розкриття потенціалу та творчих здібностей!

Предмети: математика, читання, англійська мова - лексика та граматика, розвиток мовлення з логопедичними вправами, розвиток інтелекту, письмо, малюнок з енциклопедією.

Графік роботи: вівторок, четвер 9:00-12:00, 16:00-19:00, середа, п’ятниця 16:00-19:00 та субота 10:00-13:00, 14:00-17:00.

Творча студія – це дві години справжнього задоволення для малюків, котрі люблять малювати, створювати аплікації, працювати з пластиліном, тістом та іншими природніми матеріалами. Щоразу інша, цікава та захоплива творча робота!

Адреса і контакти:
м. Луцьк, вулиця Єршова 11, ТЦ «Глобус», офісний центр, 3 поверх;
Телефон: 0502568517, 0332715473.
Фейсбук: Клуб Розумник





Далі буде...
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у нас малюють на піску??? блін, всьо, веду дитину)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні