В Індії наркоман дозволив сімом друзям зґвалтувати дружину заради дози

1
-6
В Індії наркоман дозволив сімом друзям зґвалтувати дружину заради дози
Житель Індії, що страждає наркотичною залежністю, дозволив своїм сімом друзям-наркоманам зґвалтувати власну дружину, щоб отримати від них гроші, які він витратив на покупку наркотиків.

Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на The Times of India.

Інцидент стався в місті Чандігарх на півночі країни. Зґвалтована 22-річна дівчина також повідомила правоохоронцям, що у неї з чоловіком є ​​маленька дитина. Крім того, її чоловік зняв те, що відбувається на мобільний телефон і шантажує дівчину.

У травні в індійському штаті Харьяна насильники забили жертву цеглою після того, як вона пригрозила поскаржитися в поліцію. Як встановила поліція, вона разом з групою односельців вирушила на автомобілі в сусіднє місто. Там вона постраждала від групового зґвалтування. Коли жінка заявила, що буде скаржитися в поліцію, їй розбили череп цеглою.

Насильство стосовно жінок залишається однією з найактуальніших проблем в Індії. У 2013 році влада країни під впливом суспільства посилили покарання за злочини такого роду. Широке висвітлення цієї проблеми як у місцевій, так і у світовій пресі почалося після смерті 23-річної студентки, яку у грудні 2012 року зґвалтували шість чоловіків в автобусі в Делі. Жертва згодом померла від важких травм.

Нагадаємо, що духовний лідер громади "Дера сача саудра" гуру Рама Рахім Сінгх, якого визнали винним у зґвалтуванні двох жінок, отримав 20 років в'язниці. 50-річний гуру не був присутній у суді на оголошенні вироку. Ведучий його справу суддя з метою безпеки сам приїхав до в'язниці Рохтак, де міститься Сінгх, і зачитав вирок там.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна подумати, що в Україні подібного не буває. Нащо вам індуси, дивіться за собою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні