--> В Одеському таборі під час пожежі загинуло двоє дівчаток | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Одеському таборі під час пожежі загинуло двоє дівчаток

0
-2
В Одеському таборі під час пожежі загинуло двоє дівчаток
В результаті пожежі, що виникла в одному з корпусів дитячого табору “Вікторія” в Одесі, загинуло двоє дітей, троє госпіталізовані і ще одна дитина розшукується.

Про це повідомляє Думська.

За попередньою інформацією, в корпусі, який горів, було 42 дитини.

Після евакуації недорахувалися трьох дітей. За словами очевидців, вони, злякавшись, могли втекти в бік пляжу. Співробітники муніципальної охорони та поліція ведуть пошук.

Водночас, як повідомив волонтер Андрій Танцюра з місця подій, за останніми даними, знайдено тіла двох дівчаток, ще одну дитину шукають.

Троє дітей вистрибнули з вікон палаючої будівлі. За інформацією лікарів швидкої допомоги, вони госпіталізовані. В однієї дитини – травма від падіння, двоє отруїлися продуктами горіння. Частина дітей надихалися димом, частина – знаходиться в шоковому стані.

Як повідомлялося, в результаті пожежі один корпус табору повністю вигорів і обвалився. Нові дерев’яні будинки на території табору були побудовані в минулому році.

За даними видання, ймовірна причина загоряння – коротке замикання. Кілька дітей розповіли, що бачили, як іскрила проводка.

Як уточнив старший помічник начальника чергової зміни майор цивільного захисту Євген Кавун, сигнал надійшов не з пожежної сигналізації, а за дзвінком на лінію “101” о 23:37.

Коли прибули перші пожежні підрозділи, горів триповерховий дерев’яний корпус. Вогонь охопив спочатку 500 квадратних метрів, а потім поширився на 1000 квадратних метрів. Була загроза загоряння сусідніх будівель.

Незважаючи на те, що на території дитячого табору “Вікторія” є і гідрант, і пожежна водойма, води для гасіння там не виявилося. У зв’язку з цим пожежникам довелося протягувати рукава до гідранта на розі вулиць Вільямса та Дачі Ковалевського, що істотно ускладнило процес ліквідації загоряння.

Пожежа повністю локалізована.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні