Щоб бачили, як інші вчаться: на Волині батькам, які не пускають дітей до школи, влаштували екскурсію

2
-6
Щоб бачили, як інші вчаться: на Волині батькам, які не пускають дітей до школи, влаштували екскурсію
Батькам із села Стобихівка Камінь-Каширського району, які не пускають власних дітей до школи, влаштували екскурсію навчальними закладами сусідніх сіл.

Організували тур школами Камінь-Каширського району працівники районного відділу освіти, - повідомляють у відділі інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

Нагадаємо, 1 вересня у селі Стобихівка батьки не пустили дітей до школи. Кажуть, що приміщення навчального закладу – в аварійному стані.

Аби показати батькам те, що втрачають їхні діти, перебуваючи вдома, а також показати стан інших навчальних закладів району, де нині успішно розпочалося навчання, їм влаштували екскурсію. Разом з керівником обласного управління освіти Людмилою Плахотною батьки відвідали школи в Осівцях, Соснівці, Олениному та Житнівці Камінь-Каширського району.

Зокрема, вони побачили, що в Осівцях будівництво нової школи таки розпочалось, однак – лише у 2016 році. Попри це, батьки досі продовжуть впорядковувати старе приміщення школи.

В селі Пнівне, Соснівської філії у цьому ж році розпочали добудову трьох класних кімнат та санвузлів. Там батьки самотужки збудували спортивний зал, який охоче показали стобихівцям.

"Уся техніка була із нашого села: ми викорчували дерева, завезли щебінь, заливали фундамент теж самі. Допомога громади була дуже відчутною, – стверджує директор школи Володимир Цимбалюк.
Також побували батьки в школі села Оленине. Для поліпшення умов навчання дітей у 2015 році там добудовали дві класні кімнати, кабінет директора та санвузли, а в 2016-му – ще три класних кімнат, учительську та санвузли.

Наостанок оглянули школу села Житнівка. Новозбудований заклад введено в експлуатацію у 2015 році.

У підсумку Людмила Плахотна звернулася до представників батьківської громади та закликала їх полишили свої амбіції і дозволили дітям навчатися.
Теги: школи, діти, ода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну показали. І шо? Від того в їхній школі ніхєра не поміняється.
Відповісти
Так що збирайтесь батьки до купи і будуйте нову школу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні