Чоловік спав по дві години, щоб більше встигнути

0
5
Чоловік спав по дві години, щоб більше встигнути
Журналіст Джуліан Морганc спав по дві години на день протягом тижня, щоб встигати більше робити за день.

Його надихнули історії знаменитих людей, які жили в такому режимі. Наприклад, Леонардо да Вінчі спав не більше двох годин, а Маргарет Тетчер - чотири години,- пише Газета.УА.

Тут важливо спати не визначену кількість годин поспіль вночі, а менше годин, але кілька разів за добу. Тиждень він протримався, але емоційно він відчував себе пригнічено, а до кінця тижня навіть захворів.

День 1.

Морганc записав графік, згідно з яким він робить перерви на сон шість разів по 20 хвилин через кожні 3 години 40 хвилин, і поставив ліжко в монтажній.

Труднощі почалися, коли о першій годині ночі Морганc прокинувся, а навколо була тиша. Він відправився в офіс, де знайшов чисту дошку, і написав список справ на тиждень: розібратися з податками, купити шкарпетки, облаштувати город, дописати книгу, яка лежала незакінченою.

День 2.

На другий день спеціаліст з поліфазного сну сказав йому: "У перші два тижні ти будеш відчувати себе як зомбі. Буде такий стан, коли ти не можеш пояснити собі, навіщо ти це робиш. Потім тривога піде, і ти не будеш розуміти, звідки вона взагалі взялася. Якщо є над чим працювати, то перестаєш хвилюватися про втому. Ти відчуєш, що можеш встигати все, а розум твій стане ясніше, з'явиться більше часу".

День 3.

Дні стали зливатися в один довгий сірий день. В голову Морганcа стали приходити філософські думки, питання про сенс життя.

Джуліан розібрався з податками і пенсійними відрахуваннями, забрався в будинку, обдзвонив родичів, купив нові шкарпетки і продовжив писати книгу - по три тисячі слів в день.

День 4.

"Йшов четвертий день, я втратив апетит, мені завжди було холодно. Я відчував себе тендітним, будь-які соціальні контакти давалися мені дуже важко. Якщо мій телефон дзвонив, я просто не відповідав. Якщо бариста в кафе намагався завести зі мною розмову, я просив вибачення і виходив чекати на вулицю", - сказав журналіст.

Дні 5 і 6.

Чоловік звикся з розкладом. Вдень був на роботі, потім повертався додому, вечеряв, працював над книгою, а вночі займався фізичними вправами і городом.

"Найважче - коли тобі нічого чекати. Життя без сну - це як життя без гальм. Якщо на роботі був важкий день, то вночі краще не стане. Все стає одним великим монотонним циклом. Сонце сходить, і з'являються люди. Сонце заходить, і люди зникають. І так постійно", написав Джуліан.

День 7.

На сьомий день Морганc захворів. Він почав кашляти і голова йшла обертом. Джуліан просто ліг в ліжко і проспав 48 годин поспіль. Через кілька днів Джуліан відчув себе краще.

Експеримент дався йому важко, але він не пошкодував: ці сім днів стали чимось новим у його щоденній рутині. До того ж, він переробив половину речей зі списку і просунувся в написанні книги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні