У Луцьку масово вимикають ліфти

5
4
У Луцьку масово вимикають ліфти
У Луцьку в будинках вимикають ліфти.

Майже 60 ліфтів уже вимкнули в Луцьку. Запрацюють вони лиш тоді, коли пройдуть капремонт, пояснюють у міськраді. Мешканцям багатоповерхівок доведеться скидатися на ремонт ліфтів, - пишуть Волинські новини.

Основну частину витрат на ремонти бере на себе міська рада, і 30% співфінансують мешканці будинків.

Лучанин Олексій, що мешкає на проспекті Молоді, 23, розповідає, що в багатоповерхівці неочікувано вимкнули ліфт, а коли включать – ніхто людям не береться роз’яснити.

«Сьогодні в нашому будинку вимкнули ліфт, і коли включать – ніхто не знає та не пояснює. Знайомі кажуть, що в їхніх будинках теж повідключали. Є ж старші люди, сім’ї з малими дітьми», - обурюється він.

Відключення ліфтів пов'язують із загибеллю жінки у ліфті луцької багатоповерхівки 12 вересня.

Ситуацію з відключенням ліфтів у Луцьку прокоментував директор департаменту ЖКГ Юрій Крась. Зі слів посадовця, в місті виключили приблизно 60 ліфтів, які потребують капремонту.

«Це не була спонтанна реакція чи раптові дії. Про відключення мешканців інформували завчасно, й це питання піднімали на зборах мешканців. Більше того, там, де мали вимикати ліфти, - на кожен під’їзд клеїли попереджувальне оголошення», - запевняє Юрій Крась.

Щодо того, коли ліфти знову запрацюють, посадовець каже, що це залежить від самих мешканців.

«У тариф за комунпослуги, який платять лучани, закладаються лише гроші на обслуговування ліфтів, але не на капітальний ремонт. Тому доведеться мешканцям складатися на це. Станом на сьогодні ремонтні роботи ще ніде не розпочалися. Тому необхідно аби люди обирали уповноваженого представника та збирали гроші, щоб ремонт відбувся якнайшвидше», - пояснює Крась.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класна шутка,- "ОБСЛУГОВУВАННЯ"!!! Як суслік , її ніхто не бачить, а вона є!!! ГРОШІ на ВІТЕР, якщо простими словами (((
Відповісти
У нас завжди так: як тільки смажений півень клюне в дупу, ми починаємо шукати не причину, а базікати про наслідки. Загинула молода людина, треба себе застрахувати.
Відповісти
На,, капреионт давно збивали бабло, просто гроші брали і нічого не робили. Жалко дівчину і рідних. Слів немає.
Відповісти
Які гроші з мешканців?Де це прописано,в яких нормативно -правових актах,окрім "програми" міськради,яка не є ЗАКОНОМ.Вас вводять в оману і просто "збирають" мзду.Якщо не читаєте Закони і не боритесь за свої права,то ви-РАБИ.А раби ніколи не досягали перемоги.Читайте класиків і думайте не жо...,а головою.
Відповісти
яких актах і законах має бути написано про обслуговування ліфтів? в кого на балансі, той і обслуговує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні