--> Ресторан «Острів» під Луцьком: заміська сієста, страви з мангалу та риболовля* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ресторан «Острів» під Луцьком: заміська сієста, страви з мангалу та риболовля*

2
19
Ресторан «Острів» під Луцьком: заміська сієста, страви з мангалу та риболовля*
Мрієте відключити телефон та відпочити за містом з рідними, порибалити з колегами чи навіть відсвяткувати весілля на природі в розкішній альтанці?

Добре провести час на лоні природи ви можете у готельно-ресторанному комплексі «Острів», що у селі Озерце.

Величезна територія у шість гектарів, шість ставків, повних риби, зоопарк зі страусами, оленями, павичами та дикими кабанами – це далеко не все, що ви можете отримати, завітавши в «Острів».

На території комплексу – ресторан із залом на 200 людей та літньою терасою з фонтаном. Для невеликих компаній – три менших зали у різному стилі. Тут кожен може обрати те, що йому до душі – мисливську кімнату із опудалами тварин та дерев’яними меблями, банкетна зала в українському стилі із глечиками та вишиваними рушниками або середньовічну залу із колонами та канделябрами.
Улюблене місце усіх відпочивальників – будиночок із каміном просто посеред озера. Навкруги – лише вода та спів пташок. Тут можна і порибалити по-типу «зловив-випустив». Линки, карпи, карасі – до ваших послуг!




«Але найбільший улов можемо і приготувати!» - усміхається адміністратор Олена.

Додаткова опція – міні-готель з номерами різного класу та сауна із соляною кімнатою.

Дні народження, хрестини, весілля, корпоративи, навіть фестивалі та покази одягу закритого типу – тут втілять в життя свято на будь-який смак. Ви можете використовувати всю територію, чи окремі її частини, де для вас організують фотозони, різні активності та фуршети із солодощів, коктейлів чи сирів на ваш вибір.

Весілля в «Острові» робить особливим ще й те, що на території можна проводити розпис у вишуканій альтанці для виїзних церемоній. До речі, кілька бенкетів тут одночасно не приймають - дбають про комфорт та безпеку гостей.




Окрім цього, на території комплексу можна погуляти в саду та позбирати сливи, персики, яблука.

Для активного відпочинку тут пропонують волейбольний майданчик, де можна «нагнати апетит» перед смачною трапезою.

А їжа у «Острові» справді неабияка. Меню зі стравами із європейської кухні та ексклюзивними рецептами від досвідчених кухарів підкорить будь-якого гурмана.

Нестандартні поєднання смаків перевернуть ваші уявлення про приготування м’яса - свинні ребра в вишневому маринаді або свинина запечена з апельсинами під кисло-солодким соусом з журавлини запам’ятаються надовго.

Фішкою закладу є страви з мангалу – це м'ясо та риба, приготовані за секретними рецептами кухарів «Острова», а найпопулярнішим наїдком є хачапурі, які особливо високо оцінюють усі гості комплексу.

Тут завжди чекають щасливих усміхнених людей, які цінують спокій та комфорт.








Адреса: село Озерце, вулиця 9-го травня, 38
Телефон: 068 007 2488
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
робили знайомі там весілля. дуже смачно і гарна територія.
Відповісти
Яка ціна за одну людину? (Весілля на 200людей)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні