--> У Луцьку відбудеться пивний фестиваль | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відбудеться пивний фестиваль

1
8
У Луцьку відбудеться пивний фестиваль
Свинячі рульки, смажені ковбаски і теляча нога, запечена на відкритому вогні: луцький BeerFest готує гостям особливе меню до пива. 

Свіже пиво і смачні страви до нього обіцяють відвідувачам організатори пивного фестивалю, що триватиме у Луцьку на літній терасі ресторану Patio di Fiori з 15 до 17 вересня. 

Уже з 19-ї години п’ятниці тут можна буде скуштувати смачних страв, які готуватимуть спеціально для шанувальників BeerFest. Кожен відвідувач зможе бачити, як кухарі на відкритому вогні смажать бургери і гори смачних ковбасок до пива

Крім того, у меню – свинячі рульки, різноманітне в’ялене м’ясо, сири та соуси



А кому в п’ятницю вдасться добре відкрити BeerFest, той може впевнено йти на сніданок до Patio di Fiori , де з 11-ї години частуватимуть рятівним бограчем та бульйоном

Серед родзинок меню другого дня фестивалю – смажені на вертелі теляча та свиняча нога. Крім того, пивні тарілки з різноманітними сирами та в’яленим м’ясом, курячі крильця та багато іншої смакоти. 

Море розваг, цікава програма, смачне меню у поєднанні зі свіжим пивом (а Patio di Fiori частуватиме нефільтрованим пивом «Kronenbourg 1664 Blanc», темним «Robert Doms» та світлим «Carlsberg» - усе за ціною 25 грн за 0,5 л) – обіцяють зробити дійство у луцькому ресторані багатим на гарні емоції та незабутнім на смак. 

Паралельно на території спорткомлексу «Олімпія» у ці дні триватиме Міжнародний аматорський турнір з великого тенісу .
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запальна вечірка?)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні