У жінки, яка загинула в ліфті у Луцьку, залишилась 7-річна донечка

11
16
У жінки, яка загинула в ліфті у Луцьку, залишилась 7-річна донечка
У жінки, яку на смерть затиснуло між ліфтом та шахтою у Луцьку, залишилась 7-річна донечка.

Про це "Волинь24" стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, у вівторок, 12 вересня, близько 20 години, через несправність ліфту жінку затиснуло між кабіною і шахтою ліфта. Внаслідок цього вона загинула.

Трагедія сталась на 3 поверсі, але сама жінка з 5-го.

У молодої матері зилишилась 7-річна дівчинка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ремонтували ліфт на ГПЗ........., спочатку відключили, таким чином вимагаючи від жильців кошти на ремонт, після чого трішки підфарбували, змінили кнопку виклику....і ВУАЛЯ, все відремонтовано, можна користуватися!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Як це її затисло? Вона сіла на 1-ому поверсі, їхала на 5-ий. Трагедія сталася на 3-ому. Як це її затисло,чим?!!!
Відповісти
А ти йди сядь в цей ліфт і прокатайся,тоді відчуєш,і не будеш задавати дурних питань
Відповісти
Я проживаю на Воїнів, в нас теж типу ремонтували ліфт. Відключили постояв, кнопку виклику змінили, а на панель кнопок в самій кабіні ніхто і не глянув. Піднімаєшся усе тріщить. Отак ремонтують, що потім діти сиротами лишаються.
Відповісти
надіюсь у дитини є тато.... просто нема слів.... :(
Відповісти
Тата не має дитину виховуватиме бабуся
Відповісти
він же живий? можливо одумається, візьме себе в руки... це ж дитина
Відповісти
Ні бабуся, ні тато не замінять дитині МАМИ!!!!! Як спатиметься службам "Волиньліфт", "МНС", "Швидкій", які їхали по 40 хвилин кожна на виклик????? Чи м"якенько сидиться нашій владі у своїх кріселках по кабінетиках, коли, через їхню халатність до службових обов"язків, гинуть прості молоді , талановиті, красиві, енергійні люди? Коли діти лишаються сиротами, а матері чорніють від горя?????? Доки це буде тривати?????
Відповісти
Ні бабуся, ні тато не замінять МАМУ, якими б чудовими вони не були...... Як буде спатися всім службам :"МНС", "Швидкій", "Волиньліфт", які на виклик не дуже то і поспішали і їхали по 40 хв кожна???????? Як сидиться в м"якенький кріселках по затишних кабінетиках всім чиновникам???? - ця смерть на ваших руках! І вам та вашим дітям за неї розплачуватися!
Відповісти
Це не Європа... В сусідки газова труба під мийкою прогнила, дирка два пальці влізе... 30хв іхали, дзвонив раз 5!!!!!!


Дитину шкода, дуже шкода... Школярка.... Як це в сім років пережити таке не уявляю, а що далі? Бабуся не потягне грошима....

Як з вами звязатися?
Відповісти
У нас на Конякіна теж мають ремонтувати. Уже повідомили, що з під"їзду потрібно зібрати майже 34 тисячі гривень ( 30 % від повної вартості ремонту, а 70 % за рахунок держави). Прикро, що наша Луцька влада прийняла рішення , що капітальний ремонт ліфтів проводити частково за кошти жителів не подумавши про простих людей. Адже не кожен може здати більше 1000 грн. з квартири. Чому інші області можуть за кошти держави ремонтувати ліфти а в Луцьку ні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні