«Запад-2017»: на Луцькому аеродромі військові здійснюють бойове чергування

2
-2
«Запад-2017»: на Луцькому аеродромі військові здійснюють бойове чергування
На Луцькому аеродромі військові чергують з метою охорони українсько-білоруського кордону.

Про це повідомляє Організація волинських авіалюбителів "Овал" у "Вконтакте".

Така діяльність здійснюється у зв'язку з початком 14-го вересня на території Білорусі спільних російсько-білоруських масштабних військових навчань "Запад - 2017".

Льотний та штурманський склад 7-ї бригади тактичної авіації (аеродром Старокостянтинів у Хмельницькій області) на Луцькому військовому аеродромі, окрім виконання навчальних завдань здійснює бойове чергування. Такії дії спрямовані на охорону українсько-білоруського кордону.

Окрім того, з цього приводу керівний склад Повітряного Командування "Захід" звертається до лучан і волинян з прорханням не фотографувати військову техніку.

"У зв’язку з залученням сил та засобів Повітряного командування «Захід» до проведення низки командно-штабних навчань, планується передислокація озброєння та військової техніки. Нагадуємо про відповідальність за ведення фото та відео зйомки військової техніки, режимних військових об’єктів Повітряних Сил Збройних Сил України та спроб проникнення на їх територію", - йдеться в повідомленні.

Також просять не проникати на територію військових частин, не фотографувати та не знімати техніку, яка буде передислоковуватись. За недотримання таких правил осіб можуть притягнути до відповідальності, згідно до норм законодавства України.

Також про різного роду провокації чи порушення просять повідомляти керівний склад повітряного командування “Захід”, правоохоронні органи: Службу безпеки України, Національну поліцію про підозрілих осіб та їх дії.

Телефон гарячої лінії: (0322) 235-66-99.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путєн ху**о!
Відповісти
Найцікавіше, що ця інформація розміщена на російському ВК.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні