На Волині стартували наймасштабніші вибори в ОТГ

0
4
На Волині стартували наймасштабніші вибори в ОТГ
У 19 об’єднаних територіальних громадах області, де вибори пройдуть 29 жовтня, на вихідних розпочалася виборча кампанія. Це наймасштабнші вибори в ОТГ за роки реформування.

Окрім того уперше на Волині голосування відбудеться у найбільшій ОТГ краю – Любешівській, де живе майже 30 тисяч людей. Також уперше вибиратимуть владу в Любомльській міській ОТГ сформованій на базі райцентру та довколишніх селах, - повідомляють у Волинському регіональному відділенні Асоціації міст України.

"З 1 липня 2016 року було понад 50 консультаційних виїздів у всі райони Волині, крім того мали місце участь експертів у громадських обговореннях, сесіях місцевих рад, проведення практикумів, виїзди з обміну досвідом, надання консультацій. Усе це дало такий результат", – переконаний консультант із децентралізації та правових питань Асоціації міст України Валентин Малиновський.

За його словами, особливо відповідальний вибір перед ОТГ, які ОДА вважає неперспективними: Сераховичівською, Смідинською, Велимченською.

Експерт Волинського РВ АМУ також радить решті краян активізуватися і завершувати процес об'єднання, адже цьогоріч у грудні - ще одні вибори в ОТГ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні