Лучанка співпрацювала зі спецслужбами Росії

7
1
Лучанка співпрацювала зі спецслужбами Росії
Мешканка Волині та член «Російського культурного центру» за російські гроші найняла пересічних громадян, як учасників фейкової акції зі збору коштів атовцям.

Службою безпеки України задокументовано та попереджено проведення в Україні чергової, режисованої в Росії, фейкової акції, спрямованої на розхитування ситуації в країні, - повідомляє прес-служба СБУ.

За задумом російської сторони, 6-го вересня у Львові планувалося провести так звані «Збори матерів учасників АТО», під час яких піддати критиці державну політику, у першу чергу на Сході України, та закликати до припинення антитерористичної операції на будь-яких умовах.

Організатор заходу, мешканка Волині та одна з провідних функціонерів «Російського культурного центру», за російські кошти, найняла в якості учасників пересічних громадян.

За інормацією Волиської правди, жінку звати Ольга Саган.

Оперативники спецслужби задокументували, що для «масовки» організатори найняли за чотириста гривень майже сто пенсіонерів та студентів, які повинні були імітувати ролі родичів учасників антитерористичної операції.

Жодного члена родини учасників АТО серед протестувальників не було. СБ України констатує, що чергова спроба створити «картинку» фейкового незадоволення українською владою для російських ЗМІ виявилися невдалою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дати 15 років шавці
Відповісти
Цікаво - хто б повівся на цю купку пенсіонерів та студентів, тим більше у Львові?
Відповісти
Невже на Волині, колисці УПА водяться такі продажні стерви?Щоб іій в роті волосся виросло...
Відповісти
Саган - українка, а працює на спецслужби Росії. Їй давно треба порвати піхву на фашистський знак і вирвати язик. Це ж не вперше? Чому ми маємо терпіти таку мерзоту. таку курву і блядь?! Стара жінка, вже пизда три рази линяла, а розуму не набралась.
Відповісти
Москалі на Донбасі українцю з татуїровкою українського державного герба на руці відрубали цю руку і жорстоко катували. А ця тварюка вже багато років працює проти держави Україна і дуже вільно себе почуває. У 2006 році вона з хлібом-сіллю зустрічала на Волині посла Росії Черномирдіна, який завітав на 90-річчя Брусилівського прориву. "Чествовалі" генерала, який завдяки своїй бездарності на довгі роки угноїв волинську землю тілами російських солдатів. Садити гадюку в тюрягу, щоб вошей годувала, а вона виступає проти України в місті з найміцнішими національними традиціями. Як це можна зрозуміти!? Де так звані правоохоронці?! Повісити стерву на георгіївській стрічці!!!
Відповісти
Чемодан вокзал расея
Відповісти
Відати людям,щоб по частинам розібрали.Ця дибільна система,владу потрібно ї....ти,а то вони нас давно на коліна поставили...скільки часо буде ще тривати цей обман...???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні