Знання тепер не актуальні, - декан СНУ

4
6
Знання тепер не актуальні, - декан СНУ
Декан факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Юрій Громик прокоментував нові підручники у школах.

Свої враження він написав на сторінці у Фейсбуці.

"Знання, кажуть, тепер уже не актуальні, ба, навіть шкідливі. Тепер треба формувати компетентності (слово ж то яке). Ось приклад однієї з... 9 клас, українська література, тема "Родинно-побутові пісні"...9 клас", - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Притула і Кароль... фольклор... шок....
Відповісти
Час абсурду або дуже вміло та підступно спланована акція-провокація.Украінці! Захищаєте своїх дітей від міністерського примітивізму та авторського "дибілізму".
Відповісти
Це капець , приіхали. ......
Відповісти
Водію маршрутки не треба знати, хто написав "Сон" чи "Лісову пісню", а продавцю на базарі не потрібні косінуси. От на це і орієнтується реформа освіти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні